ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρκετές ώρες μετά το περιστατικό με τον Γκαρθία ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα, συνοδευόμενος από τον γιο του Γιώργο. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως έστειλε το μήνυμά του από τον κόσμο της ομάδας. «Στον κόσμο του ΠΑΟΚ μόνο συγγνώμη, μόνο συγγνώμη», είπε γυρίζοντας προς τους δημοσιογράφους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν άρχισε ποτέ.
Αντικείμενο από την κερκίδα χτύπησε τον προπονητή των Πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρθία, με τα μέλη της αποστολής των φιλοξενούμενων να κατευθύνονται αμέσως στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Ο αγώνας δεν έγινε ποτέ και ο Γκαρθία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδια έξω από την Τούμπα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον άερα το ντέρμπι της Τούμπας: Iπτάμενο ρολό χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντου» έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπάτα: Φωτιά σε έκταση με ξερά χόρτα κοντά στο εκπτωτικό χωριό
- Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Ροδόπη – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ημαθία
- Ισπανία: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στη σύζυγο του πρωθυπουργού Σάντσεθ
- Στενά του Ορμούζ: Τα πλοία ενημερώθηκαν πως μπορούν να χρησιμοποιούν τη διαδρομή με ενεργά τα σήματά τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.