ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εποχικός υπάλληλος του δήμου Αθηναίων, ηλικίας 64 ετών συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, γιατί έβαζε φωτιές γύρω και μέσα στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον Αγ. Ανδρέα Αττικής.
Ο 64χρονος είχε προσληφθεί από τον δήμο με τρίμηνη σύμβαση, για τις ανάγκες των κατασκηνώσεων, αλλά το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Ιουνίου 2018, κατηγορείται ότι έβαλε συνολικά τέσσερις πυρκαγιές εντός και πέριξ των εγκαταστάσεων των παιδικών κατασκηνώσεων.
Ευτυχώς οι πυρκαγιές ήταν μικρής έκτασης και σβήστηκαν αμέσως από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.
Σε βάρος του 64χρονου σχηματίζεται δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.