• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ένας απρόσμενος σύμμαχος στις νυχτερινές σας επιδρομές στο ψυγείο και είναι και επιλεκτικός! (video)

    • NewsRoom


    Πόσες φορές έχει τύχει να μαζεύεστε σαν οικογένεια στο τραπέζι έτοιμοι για το μεσημεριανό φαγητό, όταν ξαφνικά προστίθεται και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, έτοιμο να αρπάξει την λαχταριστή μπριζόλα που βρίσκεται μπροστά στο πιάτο σας. Είναι γνωστό πως οι αγαπημένoι σας σκύλοι όσο λατρεύουν εσάς, άλλο τόσο λατρεύουν και τα πεντανόστιμα φαγητά σας! Και τις περισσότερες φορές βρίσκουν έξυπνους τρόπους για να τα κλέψουν.

    Ένα από τα πιο τρελά όνειρα του παρακάτω bulldog μόλις έγινε πραγματικότητα. Ο λόγος για τον καλοφαγά τετράποδο φίλο μας, ο οποίος μόλις απέκτησε πρόσβαση στο αγαπημένο του ψυγείο. Το χαριτωμένο bulldog βρίσκει ευκαιρία, όταν όλοι κοιμούνται, να τρυπώσει στην κουζίνα και να μπει, κυριολεκτικά, μέσα στο ψυγείο. Όμως καθώς δεν πρέπει να είναι εκεί, προσπαθεί με γρήγορες και βιαστικές κινήσεις να αρπάξει κάποια λιχουδιά. Μια νυχτερινή επιδρομή που μάλλον έγινε αντιληπτή!

    Πάντως όπως όλα δείχνουν ο τολμηρός νυχτερινός επιδρομέας έχει και ιδιαίτερες προτιμήσεις στο φαγητό. Αφού έριξε τις πρώτες κλεφτές ματιές στα ράφια του ψυγείου, πηγαίνει κατευθείαν σε εκείνο που κάθε σκυλί θα επέλεγε. Μα φυσικά στο ράφι των αλλαντικών. Μια έξυπνη επιλογή αφού προηγουμένως έχει απορρίψει την επιλογή των λαχανικών.

    Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που γίνεται αντιληπτός από κάποιο μέλος της οικογένειας, ο οποίος και έχει απαθανατίσει όλη την βραδινή επιδρομή στο ψυγείο, χαρίζοντας μας αυτή την διασκεδαστική σκηνή.

    Μια αντίστοιχη περίπτωση σκυλίσιας αδυναμίας είναι και η παρακάτω. “Ποιος είναι ο καλύτερός σου φίλος;”ρωτάει η ιδιοκτήτρια του γλυκού και πανέξυπνου σκυλάκου, και αυτός δείχνει αντίστοιχα ένα από τα κουκλάκια γύρω του. Τι θα συμβεί, όμως, όταν μπει στο σκηνικό ένα κομμάτι πίτσα; Η απάντηση είναι μάλλον απλή!

    Δείτε την αντίδραση του πανέμορφου σκύλου στο βίντεο που ακολουθεί!

    https://www.facebook.com/LADbible/videos/2891413857572452/

    AdTech Ad

     

     

    Διαβάστε σήμερα: 

    http://www.mononews.gr/viral-ti-ginete-otan-vrethoun-13-skili-ke-mia-gata-se-ena-eortastiko-trapezi/10606

     

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/istoria-tis-papias-ke-tou-katsoufi-skilou-pou-lioni-internet-picsvideo/69489

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ