• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έκπληξη στα VMA: O Drake εξομολογήθηκε επί σκηνής τον έρωτα του στη Rihanna

    • NewsRoom


    Λόγο ψυχής κατέθεσε ο Drake στα φετινά  Video Music Awards, όταν υποδέχτηκε τη Rihanna στο βήμα για να παραλάβει το βραβείο “Michael Jackson Vanguard Award”. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε το κοινό να παραλύει με τον συγκινητικό λόγο που έβγαλε για την φίλη του αφήνοντας τα social media να παίρνουν φωτιά και όλους εμάς με πολλά ερωτηματικά!

    drake

     

     

     

     

     

     

     

     

    “Η πρώτη φορά που συνάντησα τη Robyn Fenty ήταν το 2005″ , άρχισε να εξιστορεί ο Drake χρησιμοποιώντας το πραγματικό όνομα της Rhanna. Και συνέχισε λέγοντας:”Έχει πετύχει κάτι που κανείς στην μουσική βιομηχανία δεν έχει καταφέρει, να είναι ο εαυτός της. Αυτή η γυναίκα έχει ξεπεράσει κάθε μορφή ανταγωνισμού, ενώ εξακολουθεί να είναι το ίδιο κορίτσι από τα Μπαρμπάντος”.

    “Είναι εκείνη με την οποία είμαι ερωτευμένος από τα 22 μου χρόνια” εξομολογήθηκε o τραγουδιστής επί σκηνής και έκανε όλες εμάς να ζηλέψουμε την Rihanna περισσότερο και από την Rachel Mcadams, όταν ο Ryan Gosling της χάρισε το γνωστό κινηματογραφικό φιλί στην ταινία Notebook!

    drakw

    Η ίδια στο άκουσμα του λόγου του γέλασε αμήχανα. Στη συνέχεια αφού η Rihanna  έδωσε στο Drake μια μεγάλη αγκαλιά και ένα γρήγορο φιλί, πήρε το μικρόφωνο για να βγάλει τον δικό της λόγο, στον οποίο ευχαρίστησε την οικογένειά της και τους θαυμαστές της που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Εξέφρασε τη συγκίνησή της καθώς, όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι μία καταπληκτική στιγμή στην καριέρα της, αφού αυτό το βραβείο δεν είναι τιμητικό μόνο για την οικογένεια και τους θαυμαστές της, αλλά και για τη χώρα της και για όλες τις μαύρες γυναίκες γενικότερα!

    drake

    Στο παρελθόν οι δυο τους έχουν απασχολήσει πολύ συχνά τα μέσα για το αν τελικά είναι φίλοι ή υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Όπως ο ίδιος ο Drake δήλωσε,  η σχέση των δύο νέων ξεκίνησε το 2005 όταν γνωρίστηκαν στο Τορόντο, στα γυρίσματα του video “Pon De Replay” με την υπογραφή του Director X. Η Riri και ο Drake έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν και μάλιστα έχουν πιαστεί από το φωτογραφικό φακό σε διάφορες νυχτερινές εξόδους τους, ωστόσο φημολογείται ότι οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν τον Ιούνιο του 2012, όταν ο Drake τσακώθηκε σε βραδινό μαγαζί με τον πρώην σύντροφο της Rihanna, Chris Brown.

    BET's '106 & Park' at BET Studios Featuring: Chris Brown Where: New York City, United States When: 01 Apr 2013 Credit: Ivan Nikolov/WENN.com

    Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Drake αναγκάστηκε να μιλήσει για τη Rihanna στην εκπομπή “Ellen De Generes” , εκφράζοντας τον σεβασμό που τρέφει για το πρόσωπο της νεαρής τραγουδίστριας. Οι δυο τους μετά από αυτό άρχισαν και πάλι τις κοινές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Τέλος στις 22 του Φλεβάρη 2016 οι τραγουδιστές κυκλοφόρησαν το φετινό hit “Work”.

    rihanna-drake-pregnant-baby-hooking-up-ftr

    Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως ακριβώς ο Drake εννοεί το “είμαι ερωτευμένος μαζί της από τα 22”, όμως είναι σαφές ότι τρέφει άπλετο σεβασμό και θαυμασμό για τη νεαρή τραγουδίστρια.

    rihanna-drake-brits-250216

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/vma-allios-machi-ton-booties-beyonce-kardashian-minaj-pia-kerdise-diafora-glouton-picsvideos/69824

     



    ΣΧΟΛΙΑ