ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα σφυριά για τον Ιππόδρομο με… έκπτωση 10 εκατ. ευρώ, το αρχείο της Ελευθεροτυπίας και τον Ελληνικό Νηογνώμονα
Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, η πρώην εκδότρια της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Μάνια Τεγοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάνια Τεγοπούλου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα σε νοσοκομείο της Αθήνας σε κρίσιμη κατάσταση.
Η Μάνια Τεγοπούλου είχε αναλάβει τα ηνία της “Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.” το 2008 μετά τον θάνατο του πατέρα της Κίτσου Τεγόπουλου.
Ωστόσο, η κρίση του Τύπου χτύπησε σκληρά και το πάλαι ποτέ πανίσχυρο συγκρότημα του Νέου Κόσμου, με αποτέλεσμα η «Ελευθεροτυπία» να «κατεβάσει ρολά» τον Δεκέμβριο του 2011.
Η εφημερίδα επανακυκλοφόρησε στις αρχές του 2013, για να ξανακλείσει τον Νοέμβριο του 2014.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Babe Paley: Η «πρώτη influencer» του 20ού αιώνα και πώς πλήρωσε το τίμημα της τελειότητας
- Όμιλος HHG: Νέα στρατηγική επένδυση ύψους 50 εκατ. για την ανακαίνιση των ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ – Οι εκπλήξεις
- Τι σηματοδοτεί το μεγάλο deal Αγγελόπουλων – Τσάκου: Η εφοπλιστική συμμαχία, το νερό ΑρρένΑ και ο Ολυμπιακός
- Στον αστερισμό των δασμών και πάλι οι αγορές
