• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας – «Άει γ@@@@ μ@@@@» (video)

    • NewsRoom


    Ένταση δημιουργήθηκε χθες, Πέμπτη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας ανάμεσα στον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Βασίλη Γουρνή. Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε και άρχισαν να εκσφενδονίζονται αντικείμενα.

    Σύμφωνα με το eviazoom.gr, όλα ξεκίνησαν κατά τον απολογισμό που έκανε ο Δήμαρχος για το 2017. Ο κ. Γουρνής τον διέκοπτε συνεχώς φωνάζοντας, «πάλι ψέματα λες…» με αποτέλεσμα ο κ. Παγώνης να χάσει τη ψυχραιμία του και να καθυβρίζει.

    Μιλώντας εκτός μικροφώνου ο Δήμαρχος είπε, «Άει γ…, μ…», προκαλώντας την έκρηξη και του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Θανάση Ζεμπίλη.

    Ο κ. Ζεμπίλης εκνευρίστηκε τόσο πολύ που πέταξε τα μικρόφωνα και διάφορα αντικείμενα που είχε μπροστά του, απαιτώντας να ζητήσει άμεσα συγγνώμη ο Δήμαρχος, ο οποίος πέρυσι, σύμφωνα με το eviazoom.gr, είχε ξαναμιλήσει προσβλητικά, εκείνη την φορά στον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μπάκα, φωνάζοντας του «η μ… έχει και όρια…άμα τα ξεπεράσεις μετά πάει…».

    Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αργότερα ο Δήμαρχος αρνήθηκε ότι καταφερόταν κατά του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βέροια: Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στην Εγνατία-Νεκρός ένας 51χρονος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΣΑ: Έρχονται σύγχρονα ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Αθήνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: Άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία στο Σταθμό Διαλογής



    ΣΧΟΛΙΑ