• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης ο κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού ταξιτζή στους Αμπελόκηπους

    • NewsRoom


    Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς κατηγορείται από τις αρχές για ασελγείς πράξεις κατά 24χρονου οδηγού ταξί, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

    Η Εισαγγελία διέταξε την Τετάρτη την δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 29χρονου, για περίοδο έξι μηνών, αφήνοντας άναυδους όσους είχαν την τύχη να έχουν συνεργαστεί μαζί του. Μεταξύ τους και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος παραδέχθηκε πως γνωρίζει καλά τόσο τον ίδιο τον 29χρονο όσο και την οικογένειά του.  «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας, ο οποίος ανέφερε πως ο 29χρονος κατηγορούμενος ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης.

    Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο 29χρονος συνέβη το βράδυ της Τρίτης, 13 Νοεμβρίου. Ο 24χρονος οδηγός ταξί δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη από το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο οδηγός ταξί, όταν έφτασε στο σημείο να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε ότι τον περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, αρνήθηκε και απομακρύνθηκε αμέσως χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός καθώς ανακτούσε τη μνήμη του, ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος άνδρας ψέκασε με ένα σπρέι στο καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο είπαν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά – από τη ναρκωτική ουσία.

    φωτογραφίες: cosmopoliti.com

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο άνδρας που νάρκωσε και βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελοκήπους



    ΣΧΟΛΙΑ