• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απίστευτη ανατροπή στην «δολοφονία» του Ρώσου δημοσιογράφου – Εμφανίστηκε ζωντανός στην τηλεόραση

    • NewsRoom
    Αρκάντι Μπαμπτσένκο


    Σύγχυση προκαλεί η ζωντανή εμφάνιση του Ρώσου δημοσιογράφου Αρκάντι Μπαμπτσένκο, που χθες, Τρίτη έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας.

    Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην ουκρανική τηλεόραση σήμερα Τετάρτη, προκαλώντας έκπληξη αρχικά, ωστόσο, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας, που του έσωσαν τη ζωή και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για αυτά που πέρασαν οι δικοί του άνθρωποι στο άκουσμα του θανάτου του.

    Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας, Vasyl Hrytsak, ξεκαθάρισε ότι η «δολοφονία» του Μπαμπτσένκο, ήταν στημένη, ώστε να αποκαλυφθούν Ρώσοι πράκτορες.

    Σημείωσε, μάλιστα, ότι είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με ένα ρωσικό σχέδιο εκτέλεσης του Ρώσου δημοσιογράφου, την οποία τελικά κατάφερε να αποτρέψει. Όπως ισχυρίστηκε και ο Μπαμπτσένκομ, η επιχείρηση των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας διήρκησε δύο μήνες.

    Ο αρχηγός των Ουκρανικών αρχών ανέφερε επίσης ότι οι έρευνες είχαν εντοπίσει έναν Ουκρανό πολίτη ο οποίος φέρεται να πληρώθηκε το ποσό των 40,000 δολαρίων από τις ρωσικές υπηρεσίες προκειμένου να εκτελέσει τη δολοφονία του Ρώσου δημοσιογράφου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονήθηκε στο Κίεβο ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Αρκάντι Μπαμπτσένκο



    ΣΧΟΛΙΑ