• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αυτός είναι ο πιο επιθυμητός άνδρας του κόσμου που κέρδισε στα παγκόσμια ανδρικά καλλιστεία


    Ανάμεσα σε 46 φιναλίστ ο Rohit Khandelwal, Ινδός ηθοποιός και μοντέλο, κέρδισε τον τίτλο του πιο επιθυμητού άνδρα στον κόσμο, στα ανδρικά καλλιστεία στο Southpost, στην Αγγλία. Μετά από 12 ημέρες γεμάτες δοκιμασίες και συνεντεύξεις, ο Mr. India κατάφερε να αναδειχθεί Mr. World και όχι άδικα.

    MR INDIA 2
    Στενός φίλος και φωτογράφος του Rohit Khandelwal, ο Sayan Sur Roy, λέει ότι το μοντέλο από ένα ταπεινό και απλό αγόρι στο Hyderabad της Ινδίας έγινε απότομα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς και μοντέλα του σήμερα. Ο Rohit έφθασε στη Mumbai πριν δύο χρόνια, με στόχο να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο που τόσο του άρεσε. Μετά από έναν δύσκολο αγώνα και σκληρή δουλειά κατάφερε να πάρει έναν μικρό ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά.

    MR INDIA

    MR INDIA 3
    Δεν είχε ακούσει για τα καλλιστεία, όταν ένας φίλος του μίλησε για τον διαγωνισμό και ενθουσιάστηκε. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, πρόσεξε την διατροφή του και γυμνάστηκε αρκετά, ώστε να κερδίσει. “Δεν νομίζω ότι θα ενδιαφερόταν για έναν τέτοιο διαγωνισμό, εάν δεν βρισκόταν στο χώρο του modeling,” λέει ο στενός του φίλος. Ωστόσο, ο Rohit Khandelwal όχι μόνο κατέκτησε τον τίτλο του Mr India αλλά και τον τίτλο του Mr World και ελπίζει η διάκρισή αυτή να τον βοηθήσει, ώστε να πάρει περισσότερους ρόλους στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στους Ινδούς αλλά και παγκοσμίως…

    MR INDIA 34

    MR INDIA 6

    MR INDIA 45
    Οι υποψήφιοι των καλλιστείων χρειάστηκε να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη μόδα και το στυλ, για τις αντιδράσεις τους σε extreme καταστάσεις, για τα sports και για τα ταλέντα τους και ο νικητής επιλέχθηκε από μια κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τις επιδόσεις τους.

    Σημειώνεται ότι στο διαγωνισμό υπήρξε και ελληνική συμμετοχή. Ο Ηρακλής Κόζας, αδελφός του Ηλία Κόζα των Koza Nostra, αν και ήταν φαβορί δεν κατάφερε να προκριθεί αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία επιλογής του νικητή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/dite-tin-apistefti-vila-tou-50-cent-pou-vgike-sto-sfiri-gia-6-ek-dolaria/63070



    ΣΧΟΛΙΑ