• newsletter

    Αυτή είναι η Μύκονος των Σκουπιδιών, 12 ημέρες πριν το Πάσχα. Που είναι ο δήμαρχος;


    Την ώρα που ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς εμφανίζεται να προετοιμάζει το νησί για το πέρασμα στην θερινή περίοδο και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι πεντακάθαρο , καθώς αποτελεί τον τουριστικό καθρέπτη της χώρας , αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Το mononews.gr έγινε αποδέκτης επιστολής και φωτογραφιών από την κίνηση “Μύκονος Η επομένη ημέρα”. Η εικόνα του νησιού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι πράγματι απελπιστική. Σκουπίδια στοιβαγμένα σε πολλούς δρόμους του νησιού τα οποία δεν τα βλέπουν μόνο όσοι Έλληνες βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο νησί η οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες που επέλεξαν την Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.  Βέβαια ο ίδιος ο κ. Κουκάς απειλούσε προ εβδομάδων ότι θα επιβάλει πρόστιμα σε όποιον καταστηματάρχη δεν ακολουθεί στις οδηγίες που έχει εκδώσει ο Δήμος. 

    Mykonos 2

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή:

    “Μπορεί οι επιχειρήσεις να ετοιμάζονται πυρετωδώς και οι περισσότερες να έχουν ανοίξει, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον δήμο Μυκόνου. Παρά τις πρόσφατες δημόσιες διαβεβαιώσεις του δημάρχου, ότι οι προετοιμασίες για την επομένη τουριστική περίοδο αρχίζουν με την λήξη της προηγούμενης, η πραγματικότητα που ζούμε όλοι, τον διαψεύδουν οικτρά. Κατά καιρούς, δεν λειτουργούν τα απορριμματοφόρα επειδή δεν έχετε καύσιμα γιατί δεν προνοήσατε, δεν έχετε ασφάλειες γιατί τις ξεχάσατε, δεν πληρώσατε τα τέλη κυκλοφορίας γιατί σας ξέφυγε. Μέχρι εδώ! Φτάνει πια!!

    Δεν μας αφορούν όλα αυτά κ. Δήμαρχε. Εμείς οι αιρετικοί και γραφικοί δημότες του νησιού που πληρώνουμε τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας προς τον δήμο, απαιτούμε ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.

    FullSizeRender-3

    Αναρωτιέται επίσης κανείς που είναι ο περιβόητος πολυδιαφημιζόμενος «μπουναμάς» του κ. Δημάρχου που μας τον σέρβιρε ως τρόπαιο στην κοπή της πίτας του δήμου ο εργολάβος αποκομιδής; Μήπως τελικά καθυστερείτε σκοπίμως την εγκατάστασή του, με στόχο να συμπέσει η λήξη της τριετούς σύμβασής του, με τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να έχουμε μια «καθαρή» προεκλογική περίοδο;

    Τέλος μην προσπαθήσετε να μεταβιβάσετε τις ευθύνες σας ως συνήθως αλλού! Και επί του προκειμένου στους δημότες που εναποθέτουν τα απορρίματά τους στους σωρούς σκουπιδιών που έχουν πια δημιουργηθεί.´Οπως εξάλλου θα γνωρίζετε δεν είναι κοσμήματα να φυλάσσονται σε θησαυροφυλάκια. Είναι αποκλειστική σας αρμοδιότητα η αποκομιδή απορριμμάτων. Όσο και αν επιχειρηματολογήσετε μοιάζει μάταιο . Έχουμε κρίση και σκέψη! Η τραγική για το νησί κατάσταση δεν είναι πια ανεκτή.

    FullSizeRender-2C0AA01C5-68B1-4FB9-B432-339AF3D6BEBBFullSizeRender

    Διαβάστε ακόμα: Στην Μύκονο ο δήμαρχος απειλεί: Ουδείς θα κάνει ότι θέλει. Θα σας βάλω πρόστιμα εάν…

     

    dimarxow_mykonou

    Διαβάστε ακόμα: Μύκονος: Ποιοι επενδύουν στο νησί πολλά εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι



    ΣΧΟΛΙΑ