• Τα καλύτερα σχολικά είδη είναι στο Πλαίσιο

    The Mononews Lab

    Σχολικά; One stop shop στο Πλαίσιο!

    • NewsRoom

    Η σχολική χρονιά ξεκινά και κάθε γονιός ξέρει ότι αυτό σημαίνει πολλή κούραση και πολλές διαδρομές σε διαφορετικά καταστήματα. Στο βιβλιοπωλείο για τα σχολικά, στο παιχνιδάδικο για τις κασετίνες και τις τσάντες – ε, να μην πάρουμε στο παιδί κι έναν υπολογιστή να κάνει τη δουλειά του, που ο παλιός έχει αρχίσει να «σέρνεται»; Και φυσικά πριν αρχίσει το σχολείο, άντε να «ντύσεις» όλα τα βιβλία με το προστατευτικό κάλυμμα…

    Όλα τα παραπάνω, βέβαια, ίσχυαν παλιά. Γιατί σήμερα, για όλα αυτά δεν χρειάζονται ούτε πολλές διαδρομές, ούτε πολύς κόπος. Αρκεί μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή και στο plaisio.gr.

    Στην προετοιμασία για τη σχολική χρονιά, το Πλαίσιο είναι το one-stop-shop που χρειάζεται κάθε γονιός. Στο Πλαίσιο θα βρει κανείς όλα τα αναγκαία σχολικά είδη, με έτοιμες λίστες βιβλίων και γραφικής ύλης για όλες τις τάξεις, αλλά και έτοιμα ντυμένα βιβλία, επίσης χωρισμένα ανά τάξη.

    Ανακάλυψε όλες τις προσφορές στο Πλαίσιο!

    Αν πάλι το παιδί έχει πια μεγαλώσει και είναι πλέον φοιτητής, το Πλαίσιο είναι το ιδανικό μέρος για να εξοπλίσει το φοιτητικό του σπίτι – όχι μόνο με έναν υπολογιστή ή με gadgets, αλλά και με λευκές συσκευές, καθώς στο Πλαίσιο έχουν δημιουργηθεί ειδικά πακέτα λευκών συσκευών σε ασυναγώνιστες τιμές και στα μέτρα του κάθε φοιτητή.

    Το φοιτητικό homebox για κάθε φοιτητή!

    Επειδή, όμως, πλέον μπορείς να τα έχεις όλα με το πάτημα ενός κουμπιού, για όσους θέλουν να κάνουν τις αγορές τους από την άνεση του σπιτιού τους υπάρχει το πλήρως ανανεωμένο plaisio.gr, στο οποίο μπορούν να βρουν τα πάντα και να τα παραλάβουν σπίτι τους την αμέσως επόμενη μέρα*.

    Το ολοκαίνουριο plaisio.gr
    Σημειώνεται ότι για όλες τις αγορές αξίας 35€ και άνω από το plaisio.gr, τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν!

    Και επειδή, για κάποιες οικογένειες, οι αγορές στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς δεν είναι απλή υπόθεση, για 4η συνεχόμενη χρονιά το Πλαίσιο και η εθελοντική του ομάδα #plai_sou, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Prolepsis, μοιράζει 7.000 σχολικές τσάντες σε παιδιά ευπαθών περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

    Τα καλύτερα σχολικά είδη είναι στο Πλαίσιο

    Στην ενέργεια αυτή μπορούν όλοι να συμμετέχουν, αφού αρκεί κάποιος να αποκτήσει μία σχολική τσάντα Goomby αξίας 29,90 και άνω από το Πλαίσιο, και με αυτόν τον τρόπο να κάνει άλλη μία τσάντα δώρο σε ένα παιδί που την έχει ανάγκη. Τέλος, το Πλαίσιο στηρίζει το πολύτιμο έργο του Ινστιτούτου και σε άλλους τομείς, μοιράζοντας 2.500 γεύματα σε μαθητές ολόκληρης της Ελλάδας, συμμετέχοντας ενεργά στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

    *Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το plaisio.gr