• sports

    Τραυματισμός-σοκ για τον Νεϊμάρ – «Είναι η χειρότερη στιγμή» (video)

    • NewsRoom
    Ο Νεϊμάρ μεταφέρεται με φορείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα της Βραζιλίας στην Ουρουγουάη

    Ο Νεϊμάρ μεταφέρεται με φορείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα της Βραζιλίας στην Ουρουγουάη


    Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ Τζούνιορ στον αγώνα της Βραζιλίας στην Ουρουγουάη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, καθώς η Αλ Χιλάλ (στην οποία «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι) ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/10) πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

    Μάλιστα, ο άσος του ποδοσφαίρου θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της «ζημιάς», που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για 6 μήνες!

    Στο ματς της «σελεσάο» στο Μοντεβιδέο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νικολάς Ντε Λα Κρουζ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι αποχώρησε με φορείο.

    «Ο επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας και της Αλ-Χιλάλ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την ρήξη του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου του αριστερού γόνατος», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μετά το πέρας των εξετάσεων που έκανε Νεϊμάρ στο Σάο Πάολο, χωρίς να προσδιορίζεται χρονικά η ημερομηνία της επέμβασης.

    Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού:

    «Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτήν την φορά θα χρειασθώ ακόμη περισσότερο την οικογένειά μου και τους φίλους μου», έγραψε ο διάσημος ποδοσφαιριστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

    Το «χρυσό» συμβόλαιο του Νεϊμάρ

    Μπόνους, έξτρα αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο, ένα πολύ μεγάλο σπίτι με όλες τις ανέσεις προβλέπει, μεταξύ άλλων, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ. Το οποίο θα είναι διάρκειας 2+1 χρόνων και από μόνο του, όπως αναφέρουν κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ, του εξασφαλίζει 100 εκατομμύρια ετησίως συν 20 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους.

    Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα Footmercato, «οι απολαβές του θα είναι παρόμοιες ή σχεδόν ίδιες με αυτές του Καρίμ Μπενζεμά (200 εκατ. ευρώ ετησίως) καθώς θα έχει τον έλεγχο των δικαιωμάτων του της εικόνας του».

    Όπως αναφέρεται «θα λάβει από 300 έως 400 εκατ. ευρώ κατανεμημένα κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Νεϊμάρ θέλει θα γυρίσει στη Σάντος έναν χρόνο πριν το Μουντιάλ 2026

    UEFA: Το νέο Champions League αξίζει €2,5 δισ.

    Μπενζεμά: Αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας και της «Χρυσής Μπάλας» ζητά Γαλλίδα γερουσιαστής



    ΣΧΟΛΙΑ