ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρομάν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο απειλεί με μήνυση τον Ρώσο μεγιστάνα για τα δισεκατομμύρια της Τσέλσι
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μπορεί να έθεσε την Τσέλσι σε διαδικασία πώλησης, έπειτα από τις κυρώσεις που του επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, όμως σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Fanatik, ο Ρώσος μεγιστάνας, αναζητά ήδη νέο σύλλογο.
Όπως αναφέρεται, θα υπάρξουν συνομιλίες με τον Μεχμέτ Σεπίλ, ιδιοκτήτη της Γκέζτεπε-ομάδα της Superlig από τη Σμύρνη-, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του.
Η Fanatik αναφέρει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συνομιλίες μεταξύ του Σεπίλ και εκπροσώπων του Ρώσου επιχειρηματία.
Οι πληροφορίες έφτασαν μια μέρα μετά την άφιξη ενός από τα γιοτ του Αμπράμοβιτς, του Solaris, στο λιμάνι της Αλικαρνασσού (το άλλο, το Eclipse, βρίσκεται επίσης στην Τουρκία).
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
