• sports

    Θρίαμβος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο: Διπλά «χρυσός» και νέο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

    Γιάννης Δρυμωνάκος


    Μια πολύ σημαντική διάκριση για την Ελλάδα κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters που διεξάγεται στην πόλη Γκουάνγκτζου της Νότιας Κορέας, αφού «σάρωσε» τα μετάλλια, ενώ κατέγραψε και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως παραμένει στην κορυφή των αθλητών της παγκόσμιας κολύμβησης.

    Ο σπουδαίος αθλητής, που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, κατέκτησε δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο. Συγκεκριμένα, ο αθλητής της Team Garmin Greece πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του στα 400 μικτή ατομική, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, μετά από μία εξαιρετική κούρσα, πραγματοποιώντας επίδοση χρόνου 4:36.66, χρόνος που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για την κατηγορία 35-39! Μάλιστα, αξιοσημείωτο της διαφοράς κλάσης του Γιάννη Δρυμωνάκου με τους υπόλοιπους αθλητές είναι ότι άφησε 10 δευτερόλεπτα πίσω τον δεύτερο κολυμβητή, τον Βραζιλιάνο Σεβιέρι!

    Στην κατηγορία 200 μικτή ατομική, ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, πραγματοποιώντας χρόνο 2:09.85, που αποτελεί επίσης ρεκόρ αγώνων.

    Τέλος, το τρίτο μετάλλιο, το ασημένιο, ο αθλητής το κατέκτησε στα 100 μ. πεταλούδα με 57.81, καθώς ο Γιάννη Δρυμωνάκος βρέθηκε και πάλι στην κορυφή των αθλητών, με μοναδικό τον Ρώσο Σκβορτσόβ να τον ξεπερνάει και με τον Έλληνα πρωταθλητή να κλείνει, με τον καλύτερο τρόπο, την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

    Ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Νότια Κορέα



    ΣΧΟΛΙΑ