ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την ενδεχόμενη απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.
Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του επιχειρηματία και τη διοίκηση της ΚΑΕ, με επίκεντρο το μέλλον της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε η παράδοση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας στην πλευρά του Μυστακίδη, ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος. Η διαδικασία θα προχωρήσει υπό τον όρο της υπογραφής συμφωνίας εμπιστευτικότητας.
Με αυτόν τον τρόπο έγινε το πρώτο βήμα για μια νέα εποχή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τις εξελίξεις να αναμένονται να συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ.κ. Χατζόπουλου, Τριλυράκη και Τσαλόπουλου, με τους εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του κ. Μυστακίδη εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ζητήθηκαν οικονομικά στοιχεία και λοιπές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τα οποία θα παρασχεθούν μετά την υπογραφή του εγγράφου εμπιστευτικότητας και του «letter of intent».
Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με την εξέλιξη των συζητήσεων».
Διαβάστε επίσης
Αριστοτέλης Μυστακίδης: Φέρεται να εκδήλωσε ενδιαφέρον για να εμπλακεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Αποκάλυψε δωρεά 500.000 ευρώ από τον Τέλη Μυστακίδη – Βολές κατά της ΚΑΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Kering φέρεται να συζητά την πώληση της μονάδας καλλυντικών της στη L’Oréal για 4 δισ. ευρώ
- Η Τζάκρη δημοσίευσε κατά λάθος διάλογο με τον Κασσελάκη: «Δεν με καταδέχεσαι» – «Δεν είμαι σε mood»
- ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τυπικούς λόγους η σύλληψη του Βασίλειου Μπέτση ως αντιδήμαρχου Αθλητισμού
- Οι αναλυτές διχάζονται για τις τράπεζες μετά τη «σκληρή εβδομάδα» – Ευκαιρία ή παγίδα οι νέες τιμές
