ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τίτλοι τέλους» θα μπουν στη συνεργασία Παναθηναϊκού – Γιώργου Δώνη, καθώς ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων», Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε με επιστολή τον Έλληνα προπονητή ότι μετά το πέρας των play-off η ομάδα θα προχωρήσει χωρίς εκείνον στον πάγκο.
Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», ενημέρωσε με προσωπική επιστολή τον Έλληνα τεχνικό ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν και ότι μετά την ολοκλήρωση των play-off, οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
Τους τελευταίους μήνες, Γιώργος Δώνης και διοίκηση δεν βίωναν και τις καλύτερες δυνατές στιγμές στη σχέση τους, καθώς είχαν διαπιστωθεί πολλές διαφορές εν όψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν.
Παρά το γεγονός ότι έγιναν πολλές προσπάθειες μέχρι σήμερα να γεφυρωθεί το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στους δύο άνδρες, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποκορύφωμα τη σημερινή εξέλιξη και τον Γιάννη Αλαφούζο να «τελειώνει» ουσιαστικά τον 50χρονο προπονητή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάθετος Διάδρομος: Πότε θα «ξυπνήσουν» οι Βρυξέλλες; Το σημαντικό έργο χρειάζεται εμπορικό «μπουστάρισμα»
- Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Γενική Εκπαίδευση και σε Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
- Ταξί: Απεργοί επιτέθηκαν σε οδηγό που δούλευε στο Σύνταγμα, τον έβρισαν και του πέταξαν καφέδες
- Στενά του Ορμούζ: Ακόμα ενα υπερδεξαμενόπλοιο με ιρακινό πετρέλαιο πέρασε με κλειστό σήμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.