• sports

    Τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    • NewsRoom
    Γιάννης Βενέρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά

    Γιάννης Βενέρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά


    Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις.

    Από το πρόγραμμα του διημέρου ξεχωρίζουν τα Κυριακάτικα ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

    Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά, κ. Γιάννη Βενέρη, το στοιχηματικό ενδιαφέρον εκτοξεύεται όταν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ περιλαμβάνονται τέτοιου είδους αναμετρήσεις: «Πάντα η κίνηση αυξάνεται όταν υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια και ειδικά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν την τιμητική τους και το στοιχηματικό ενδιαφέρον χτυπάει… κόκκινο», τονίζει ο κ. Βενέρης.

    Το κατάστημα του κ. Βενέρη βρίσκεται στην οδό Πύλης 38 στον Πειραιά και αποτελεί συχνά την επιλογή των φίλων του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας: «Το κατάστημά μας αποτελεί στέκι για αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν το επισκέπτονται υποστηρικτές άλλων ομάδων. Το αντίθετο μάλιστα. Ο κόσμος έρχεται από νωρίς τις Κυριακές για να πιάσει θέση, να συζητήσει, να μελετήσει το κουπόνι, να αποφασίσει σε τι θα στοιχηματίσει και να απολαύσει τον αγώνα. Είμαι σίγουρος πως και στο ερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα γίνει το ίδιο. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, τηρώντας όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊο», σημειώνει ο κ. Βενέρης.

    Οι προσφορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    Όπως εξηγεί ο κ. Βενέρης, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: «Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Ό, τι και να επιλέξει ο κόσμος, διασκεδάζει και απολαμβάνει ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι στην μεγάλη οθόνη του video wall, κάτι που μόνο τα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορούν να προσφέρουν. Μπορεί κάποιος να προτιμά να στοιχηματίζει σε κύριες και συνδυαστικές αγορές, όπως το τελικό αποτέλεσμα, η διπλή ευκαιρία, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, η διαφορά νίκης, ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει, το ημίχρονο/τελικό, τα συνολικά γκολ, το ακριβές σκορ, το gg/ng & under/over, το τελικό αποτέλεσμα & gg/ng ή το να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα. Άλλοι προτιμούν ειδικές αγορές όπως το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την πρώτη ομάδα που θα φτάσει τα 5 κόρνερ, ή τον παίκτη που θα δεχθεί κάρτα».

    Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ

    Μια ώρα νωρίτερα, διεξάγεται ένα ακόμα ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League,αυτό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Κωνσταντίνος Γαλάζιος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 132 στου Ζωγράφου, μιλά για το Κυριακάτικο ματς και τις προσφορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Το κατάστημα μας αποτελεί προορισμό των φίλων του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός και πιστεύω πως η κίνηση στο μαγαζί θα είναι πολύ αυξημένη. Το ματς ξεκινά στις 19.00, αλλά ο κόσμος έρχεται αρκετή ώρα νωρίτερα για να μελετήσει το κουπόνι και να επιλέξει το τι θα ποντάρει από τις επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

    Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση όλων και πάντα με την τήρηση των μέτρων. Το live bet προσελκύει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ντέρμπι, καθώς ο κόσμος παρακολουθεί τα παιχνίδια και στοιχηματίζει κατά την διάρκεια τους, είτε στον πάγκο εξυπηρέτησης, είτε στα μηχανήματα OPAPBET. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές, όπως το να επιτευχθεί γκολ πριν το 30’, ο παίκτης που θα σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, το ημίχρονο/τελικό & gg/ng, το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες ή over 3,5, το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα, το σκορ πολλαπλών επιλογών, το over/under κόρνερ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι κ.α.»

    Ο Κωνσταντίνος Γαλάζιος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου
    Ο Κωνσταντίνος Γαλάζιος, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου

    Διαβάστε επίσης:

    Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time



    ΣΧΟΛΙΑ