• sports

    Super League: Το πρωτάθλημα των ανατροπών


    Με δύο ανατροπές ξεκίνησαν τα play off και play out της Super League. O Άρης, αν και δέχτηκε πρώτος γκολ από τον ΟΦΗ, πήρε τη νίκη με 3-1. Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Λάρισα, αλλά «γύρισε» το ματς και κέρδισε με 1-2.

    Πολλές είναι οι ανατροπές που έχουν γίνει στη Super League και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία οι ομάδες που προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

    Σε ποιoυς αγώνες δεν κέρδισαν οι ομάδες που προηγήθηκαν με 2-0  

    Η πρώτη μεγάλη ανατροπή έγινε στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, Άρης-Λάρισα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ο Άρης και προηγήθηκε 2-0 με τους Βέλεθ στο 10’ και Γκάμα στο 12’. Η Λάρισα με δύο γκολ του Νούνιτς στο 20’ και στο 33’ ισοφάρισε 2-2 και με τον Ουάρντα στο 74’ πήρε τη νίκη με 2-3.

    Ακολούθησε στην 6η αγωνιστική η ανατροπή στον αγώνα Βόλος-Ατρόμητος. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε 2-0, με δύο γκολ του Τόρες στο 7’ και στο 36’. Ο Ατρόμητος πέρασε στην αντεπίθεση, πέτυχε τρία γκολ με τον Ανδρούτσο στο 39’, τον Μανούσο στο 45’ και τον Γιακουμάκη στο 62’ και κέρδισε με 2-3.

    Νέα ανατροπή, στην 9η αγωνιστική, στο παιχνίδι Λάρισα-ΟΦΗ. Στο ξεκίνημα ο ΟΦΗ πέτυχε 2 γκολ με τους Σεμέντο στο 4’ και Τσιλιανίδη στο 7’. Τη νίκη όμως πήρε η Λάρισα με 2-3 χάρη στα γκολ των Μόρα στο 14’, Μιλοσάβλιεβιτς στο 68’ και Ντάουντα στο 79’.

    Τα πάνω κάτω ήρθαν και στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα με 0-2 με τους Μπακάκη στο 18’ και Ολιβέιρα στο 36’. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή και κέρδισε 3-2 με σκόρερ τους Μακέντα στο 67’, Περέα στο 70’ και Κολοβέτσιο στο 88’.

    Επιβραβεύσεις των παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

    Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ συνεχίζονται για τη Super League οι επιβραβεύσεις των παικτών της ΟΠΑΠ ΑΕ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

    • 2-0 & Έληξε
    • Στο Παρά 1
    • Boost 13
    • Boost Νίκης

     Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

    Ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό και τη Λαμία

    Σε δύο ακόμα παιχνίδια της Super League μπορεί να μην έγινε η ολική ανατροπή, όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν οι ομάδες που προηγήθηκαν με 2-0 και αρκέστηκαν τελικά στον βαθμό της ισοπαλίας.

    Στην 20ή αγωνιστική, στον αγώνα Λάρισα-Παναιτωλικός προηγήθηκε 0-2 η ομάδα του Αγρινίου με δύο γκολ του Ντάουντα  στο 28’ και στο 63’. Η απάντηση όμως ήρθε από τον Ουάρντα, ο οποίος επίσης σκόραρε δύο φορές στο 79’ και στο 86’ και ισοφάρισε 2-2.

    Στην 25η αγωνιστική, στο παιχνίδι Λαμία-Άρης ήταν η σειρά της γηπεδούχου ομάδας να δεχτεί την ψυχρολουσία. Προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Αραβίδη στο 24’ και στο 48’ αλλά ο Άρης ισοφάρισε 2-2 με σκόρερ τους Λάρσον στο 52’ και Ιντέγε στο 54’.



    ΣΧΟΛΙΑ