• Στοίχημα

    Προτάσεις με φαβορί και γκολ για το Σαββατοκύριακο!

    • Monobet


    Με όλα τα πρωταθλήματα πλέον σε πλήρη δράση έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καλό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ προτείνει φαβορί, Over και Goal από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα.

    Το ματς που ξεκινάει σήμερα νωρίς στην Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτό ανάμεσα στην Νιούκαστλ και τη Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για 2 ομάδες που παίζουν ανοιχτά και φέρνουν το 1 Over μετά το άλλο. Το πιθανότερο είναι να μπουν πάνω από 2 γκολ και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Επιλέγω το Over 2,5 σε ένα παιχνίδι στο οποίο έχει τύχη και το Goal.

    Κερδίζει με Over 1,5 η Λειψία

    Δυνατό φαβορί είναι στην Μουντεσλίγκα η Λειψία. Λογικά θα πάρει τη νίκη στον αγώνα με την Μάιντζ. Ο «άσος» της όμως είναι χαμηλά και για να ανεβάσω την απόδοσή του τον συνδυάζω με το Over 1,5. Το πιθανότερο είναι να έρθει και το Over 2,5. Επειδή όμως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της η Λειψία έμεινε στα 2 γκολ (κέρδισε 2-0 την Ντάρμσταντ) προτιμώ να πάρω μικρότερο ρίσκο με το Over 1,5.

    Κλείνω τη σημερινή τριάδα με το «διπλό» της Μονακό στον αγώνα με την Μετς. Εκτός έδρας κερδίζει πιο εύκολα η Μονακό (7-4-2) από ότι στο γήπεδό της (6-3-4). Έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση με το 2-2 που παραχώρησε στη Λοριάν. Παραμένει πάντως στην τριάδα του Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες.

    Τριάδα για το κυριακάτικο κουπόνι

    Αύριο γίνεται στην Πρέμιερ Λιγκ το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ. Δίνω προβάδισμα στη Σίτι, η οποία με νίκη ανεβαίνει στην 1η θέση και γίνεται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και φέτος του πρωταθλήματος.

    Στη Σούπερ Λίγκα ο Άρης έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στα πλέι οφς με την νίκη του 0-1 στην Τούμπα κατά του ΠΑΟΚ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αν δεν έχει επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει εντός έδρας τη Λαμία.

    Το βράδυ της Κυριακής γίνεται στη Μασσαλία το γαλλικό «κλάσικο». Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν σ’ ένα ντέρμπι που λογικά θα έχει γκολ και από τις 2. Θα κυνηγήσουν τη νίκη και πιστεύω ότι θα βρουν δίχτυα. Ποντάρω στο Goal, πιθανό είναι και το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Τσιτσιπάς: Ξαναχτυπά στο Twitter – «Γιατί δεν συνοδεύουμε υποχρεωτικά κάθε μας γεύμα με ποπ κορν;»

    ΕΠΟ: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας



    ΣΧΟΛΙΑ