• Στοίχημα

    Προτάσεις με φαβορί από το Μεξικό

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Ταμείο το Σάββατο με τα Goal και Over από την Αγγλία και τη Γερμανία!

     Οι 5 από τις 6 επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ πέρασαν το Σαββατοκύριακο και το απόλυτο χάθηκε για 1 γκολ!

    Το Σάββατο πήγαμε στο ταμείο με το Goal στο παιχνίδι Χαϊντενχάιμ-Γκλάντμπαχ (με απόδοση 1,52), και τα Over στα ματς Χοφενχάιμ-Στουτγκάρδη (1,47) και Φούλαμ-Τότεναμ (1,50). Στο 3,35 ήταν η απόδοση της τριάδας!

    Την Κυριακή πέρασαν οι «άσοι» της Τσέλσι (1,45) στο ματς με τη Λέστερ και της Ρόμα (1,41) στο παιχνίδι με τη Σασουόλο, αλλά δεν έγινε το Over στον αγώνα Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα, αφού έληξε ισόπαλος με 1-1.

    Στο σημερινό κουπόνι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Αύριο γίνονται τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και σε αυτά θα ρίξω το βάρος. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα σημερινά ματς ξεχώρισα 2 φαβορί από το Μεξικό. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι το ρίσκο είναι μεγάλο.

    Η Βενάδος είναι πρωτοπόρος στη δεύτερη κατηγορία και φαβορί για την άνοδο. Προέρχεται από 3 σερί νίκες. Είναι αήττητη εντός έδρας με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η Σιμαρόνες Ντε Σονόρα πήρε 1 βαθμό στα 2 τελευταία ματς που έδωσε στο γήπεδό της. Έχασε με 2-4 από την Κανκούν και έφερε ισοπαλία 2-2 με την Μινέρος Ντε Ζακατέκας. Στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Βενάδος ηττήθηκε με 2-0 και 1-0. Πιθανός είναι ο «άσος».

    Tην άνοδο διεκδικεί και η Λεόνες Νέγκρος. Ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Σελάγια και την Ατλάντε. Είναι αήττητη εκτός έδρας με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μπορεί να κάνει το «διπλό» στο ματς με την Ντοράντος Ντε Σιναλόα, η οποία βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία κι έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    167 (03:05) ΒΕΝΑΔΟΣ-ΣΙΜΑΡΟΝΕΣ ΝΤΕ ΣΟΝΟΡΑ 1 1,84
    168 (05:05) ΝΤΟΡΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΣΙΝΑΛΟΑ-ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ 2 1,72



    ΣΧΟΛΙΑ