• Στοίχημα

    Προτάσεις για τα Κύπελλα Ελλάδας, Αγγλίας και Ισπανίας

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Ταμείο τη Δευτέρα από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τους «άσους» της Σοσό και της Αταλάντα

    Πέρασε η δυάδα του MONOBET τη Δευτέρα, με τα 2 φαβορί από την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και την πρώτη της Ιταλίας, τους «άσους» της Σοσό και της Αταλάντα!

    Σήμερα το MONOBET ασχολείται με τα Κύπελλα Ελλάδας, Αγγλίας και Ισπανίας. Οι επαναληπτικοί αγώνες του 3ου γύρου γίνονται στο Κύπελλο Αγγλίας. Ξαναπαίζουν τα ζευγάρια που ήρθαν ισόπαλα στα πρώτα ματς.

    Η Γουέστ Χαμ είχε στα χέρια της την πρόκριση κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι αλλά στο τέλος ισοφαρίστηκε 1-1. Την αντιμετωπίζει ξανά σήμερα, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Θεωρώ ότι θα είναι πιο προσεχτική και θα πάρει την πρόκριση.

    Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με δικαίωσε το Σάββατο. Κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και πέρασε ο «άσος» της με απόδοση 2,05. Σήμερα πληρώνει λιγότερο ο «άσος» της στον αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αλαβές. Θα τιμήσω και πάλι την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Με τη φόρα που έχει πάρει πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

    Νέο ντέρμπι «αιωνίων» αντιπάλων στο Κύπελλο Ελλάδας

    Για το αυριανό κουπόνι οι επιλογές είναι από το Κύπελλο Ελλάδας. Ολοκληρώνεται η φάση των «16», ενώ γίνεται και 1 παιχνίδι για τα προημιτελικά, αυτό του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Θα επιδιώξει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Χαμηλά είναι το «διπλό» του. Ανεβαίνει όμως η απόδοση αν παιχτεί μαζί με το Over 1,5.

    Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο Καραϊσκάκη, το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ισόπαλη με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρησή τους στη «Λεωφόρο». Δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ κι επομένως αν φέρουν νέα ισοπαλία θα πάνε στην παράταση, ίσως και στα πέναλτι.

    Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στο Goal. Το πιθανότερο είναι και οι 2 ομάδες να σκοράρουν όπως και στο πρώτο ματς.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    883 (21:45) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 1,82
    922 (22:00) ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΛΑΒΕΣ 1 1,54

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    1500 (17:00) ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2+OVER 1,5 1,82
      947 (21:00) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ GOAL 1,94



    ΣΧΟΛΙΑ