• Στοίχημα

    Προτάσεις για Premier League και Super League

    • Monobet


    Τα παιχνίδια της Premier League και της Super League ξεχωρίζουν στο σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει δύο δυάδες.

    Στη σημερινή δυάδα έβαλα 1 Over 2,5 από το Βέλγιο και 1 ειδικό στοίχημα από την Premier League. Η Γάνδη είναι φαβορί για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σεντ Τρούιντεν, αλλά πιο ασφαλής επιλογή δείχνει να είναι το Over 2,5. Η Γάνδη προέρχεται από 5 σερί Over 2,5. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Σεντ Τρούιντεν.

    Στην Premier League η Άρσεναλ ανέβηκε στην κορυφή με τη νίκη της 0-2 κατά της Γουλβς. Βέβαια έχει 1 ματς περισσότερο από την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι, η οποία είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της από το κύπελλο (ηττήθηκε με 1-0 στον ημιτελικό από την Μάντσεστερ Σίτι). Ο «άσος» είναι πάντως χαμηλά και τον συνδυάζω με το Over 1,5.

    Ειδικά στοιχήματα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

    Η αυριανή δυάδα είναι από τη Super League. Ο ΠΑΟΚ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες στα playoffs. Παίζει εκτός έδρας με τη Λαμία, η οποία κάνει τη μία ήττα μετά την άλλη με μεγάλα σκορ. Την Κυριακή έχασε με 0-5 από τον Παναθηναϊκό. Συνδυάζω το «διπλό» του ΠΑΟΚ με το Over 2,5.

    Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Conference League πήρε τη νίκη με 2-1 και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα πάει για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Άρη και λογικά θα το πάρει. Για να ανέβει η απόδοση το συνδυάζω με το Over 1,5.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Βόλεϊ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

    Πρωταθλητές Ευρώπης οι νέοι του Ολυμπιακού, 3-0 τη Μίλαν στον τελικό της Youth League

    Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα



    ΣΧΟΛΙΑ