ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τελικός του Champions League είναι … όλα τα λεφτά στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.
Μεγάλο ματς γίνεται στο Μόναχο ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ. Και οι 2 έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους έως τον τελικό.
Η Παρί, στα νοκ άουτ παιχνίδια, απέκλεισε 3 αγγλικές ομάδες, τη Λίβερπουλ, την Άστον Βίλα και την Άρσεναλ. Η Ίντερ πέταξε εκτός Champions League την Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα, 2 από τα φαβορί της διοργάνωσης.
Ως φαβορί στον τελικό κατεβαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία δείχνει ασταμάτητη και αποφασισμένη να πάρει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο. Έκανε το νταμπλ στη Γαλλία, πετυχαίνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη.
Η Ίντερ έχασε μέσα από τα χέρια της το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Κατά κάποιο τρόπο το θυσίασε στον «βωμό» του Champions League. Ήταν φανερό ότι έριξε το βάρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το πλήρωσε.
Έχει ήδη κατακτήσει 3 φορές το Champions League και πάει για το τέταρτο τρόπαιο. Πριν από 2 χρόνια έπαιξε στον τελικό και ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πιο έμπειρη από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά απέναντι της έχει μία νεανική ομάδα που διψάει για την μεγάλη διάκριση.
Η Παρί έχει το προβάδισμα στον τελικό. Ξέρω ότι η Ίντερ θα «πεθάνει» στο γήπεδο και δεν θα απογοητευτεί ακόμα και αν μείνει πίσω στο σκορ. Όμως πιστεύω ότι ήρθε η ώρα η Παρί να ανέβει φέτος στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Λουίς Ενρίκε έχει φτιάξει εξαιρετική ομάδα και στην καλή βραδιά της δεν έχει αντίπαλο. Ποντάρω στον «άσο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Την Τετάρτη στην Αίγυπτο με κλιμάκιο στελεχών για το Σινά
- Morgan Stanley & HSBC: Ελκυστικές οι ελληνικές τράπεζες – Πρώτη επιλογή η Alpha Bank, αναβαθμίσεις για Eurobank και Πειραιώς
- Ρωσία: Μαζική επίθεση στην Ουκρανία με 472 drones πριν τις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη – 12 στρατιώτες νεκροί
- Χιλιάδες κόσμου στο φαντασμαγορικό Street Party του Πειραιά
