ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δυνατά φαβορί, Over και Under είναι οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξάγονται έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Τα ξημερώματα της Κυριακής (04:00) παίζουν στη Βοστόνη η Αϊτή και η Σκωτία. Για τον 3ο όμιλο είναι αυτό το παιχνίδι. Η Βραζιλία και το Μαρόκο είναι οι άλλες 2 ομάδες του ομίλου. Η Αϊτή δεν φαίνεται να έχει τύχη για να διεκδικήσει την πρόκριση. Η Σκωτία ξέρει πολύ καλά ότι αν δεν κερδίσει την Αϊτή μπορεί να μείνει εκτός Μουντιάλ, αφού ακολουθούν τα σαφώς πιο δύσκολα παιχνίδια της με τη Βραζιλία και το Μαρόκο. Ποντάρω στο «διπλό» της.
Φαβορί είναι και η Τουρκία στο παιχνίδι του 4ου ομίλου με την Αυστραλία, το οποίο γίνεται στο Βανκούβερ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν οι ΗΠΑ και η Παραγουάη.
Την Κυριακή, στις 20:00, αναμένεται παράσταση για έναν ρόλο στον αγώνα του 5ου ομίλου, ανάμεσα στη Γερμανία και το αδύναμο Κουρασάο. Το σκορ λογικά θα ξεφύγει σε αυτή την αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στο Χιούστον. Χαμηλά είναι το Over 2,5 και γι΄ αυτό ποντάρω σε 1 γκολ παραπάνω, το Over 3,5.
Αντίθετα κλειστά βλέπω να πηγαίνει το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και του Ισημερινού, στη Φιλαδέλφεια. Πιθανό είναι το «Χ» ενώ αν κάποια ομάδα κερδίσει πιστεύω ότι αυτή θα είναι ο Ισημερινός. Επιλέγω τη διπλή ευκαιρία Χ2 μαζί με το Under 3,5.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί ο Τραμπ δεν πάει στο γήπεδο; Ο πρόεδρος θα λείψει από την πρεμιέρα των ΗΠΑ στο Μουντιάλ
Ολυμπιακός: Τα χρυσά κορίτσια του ευρωπαϊκού πόλο κυνηγούν το τέταρτο Champions League
Καθημερινό Unboxing εμπειριών και προσφορών* στο Παγκόσμιο από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.