• Στοίχημα

    Goal και Over από Ιταλία και Χιλή

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Μία δυάδα από το MONOBET για το σημερινό κουπόνι

    Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται και σήμερα. Δύσκολες είναι οι επιλογές και προτίμησα να αποφύγω τα φαβορί. Ποντάρω σε 1 Over 1,5 από την Γ’ Ιταλίας και 1 Goal από τη Χιλή.

    Στον 2ο όμιλο της Γ’ Ιταλίας, η Γκούμπιο βρίσκεται στην 5η θέση και η Τόρες 1903 στην 2η. Και οι 2 θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Αμφίρροπο είναι το μεταξύ τους παιχνίδι, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

    Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2, αλλά ποντάρω σε μία επιλογή με μικρότερο ρίσκο από το Goal, στα Over 1,5 γκολ. Καλύπτω με αυτόν τον τρόπο εκτός από το 1-1 και το 2-0 ή το 0-2. Με πάνω από 1 γκολ τελείωσαν οι 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα και της Γκούμπιο και της Τόρες.

    Δύσκολο είναι η πρόβλεψη σημείου και στο παιχνίδι στη Χιλή ανάμεσα στην Ο Χίγκινς και την Ντεπόρτες Ικίκε. Μικρό προβάδισμα λόγω έδρας δίνουν οι αποδόσεις στην Ο Χίγκινς η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Η Ντεπόρτες Ικίκε είναι πρωτοπόρος με 13 πόντους.

    Σε αυτό το ματς ποντάρω στο Goal. Η Ο Χίγκινς λογικά θα σκοράρει στην έδρα της. Η Ντεπόρτες Ικίκε μετράει 4 Goal στους 5 τελευταίους αγώνες τους. Σκόραραν και οι 2 στις 2 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Ο Χίγκινς (4-1 και 2-2).

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    946 (ΠΕΜ, 21:45) ΓΚΟΥΜΠΙΟ-ΤΟΡΕΣ 1903 OVER 1,5 1,44
    954 (ΠΑΡ, 01:30) Ο ΧΙΓΚΙΝΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ GOAL 1,64

     

    Διαβάστε επίσης:

    Μέσι: Η ηλικία δεν θα καθορίσει πότε θα αποσυρθώ

    Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά με απόφαση της ΔΕΑΒ

    Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόστιμο για λόγους κακής συμπεριφοράς



    ΣΧΟΛΙΑ