• Στοίχημα

    Έξι προτάσεις με μεγάλες αποδόσεις!

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Ξεχωρίζουν στο κουπόνι οι φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων

     Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στους αγώνες των εθνικών ομάδων. Βέβαια τα περισσότερα ματς είναι φιλικά. Το να ποντάρεις σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι και ότι καλύτερο. Γι’ αυτό έχω κάνει ορισμένες επιλογές με μεγάλες αποδόσεις, που να αξίζουν το ρίσκο.

    Ξεκινάω από 3 σημερινά παιχνίδια. Στο Δουβλίνο η Ιρλανδία φιλοξενεί το Βέλγιο. Αν ήταν επίσημο το ματς θα πόνταρα δυνατά στο «διπλό», ειδικά σε τόσο καλή απόδοση. Όμως με τα φιλικά παιχνίδια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Θεωρώ πάντως ότι το Βέλγιο έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

    Δύο μεγάλα ντέρμπι σε Λονδίνο και Λυών

    Μεγάλο ματς γίνεται απόψε στο Wembley ανάμεσα στην Αγγλία και τη Βραζιλία. Οι αποδόσεις δίνουν ως φαβορί την Αγγλία. Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Βραζιλία, χωρίς Νεϊμάρ, Έντερσον, Άλισον, Μαρκίνος, Κασεμίρο, Ζεσούς. Ποντάρω στον «άσο».

    Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται και στη Λυών, ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία. Πιο κοντά στη νίκη είναι η Γαλλία, αλλά η Γερμανία με τον Νάγκελσμαν στον πάγκο, θα παλέψει για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι θα κλειστούν και οι 2 ομάδες. Το Over έχει τύχη.

    Την Κυριακή γίνεται στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ το φιλικό παιχνίδι της Ιταλίας με τον Ισημερινό. Δεν θα ασχοληθώ με σημείο σε αυτό το ματς, αλλά με το Goal. Το πιθανότερο είναι να βρουν δίχτυα και οι 2 ομάδες. Η Ιταλία σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς. Ο Ισημερινός είναι επικίνδυνος και πιστεύω ότι 1 γκολ θα το πετύχει.

    Ένας «άσος» που πληρώνει από τη Β’ Ισπανίας

    Έκανα και μία επιλογή από τη Β’ Ισπανίας με τον «άσο» της Σανταντέρ στο παιχνίδι με την Κλαμπ Ντεπορτίβο Ελντένσε. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Σανταντέρ προσπαθεί να μπει στις θέσεις των πλέι οφ για να διεκδικήσει την άνοδο. Η Ελντένσε δεν έχει βλέψεις για άνοδο, ούτε κινδυνεύει. Πληρώνει καλά ο «άσος».

    Κλείνω με μία πρόταση από το κουπόνι της Δευτέρας, με το Over στην αναμέτρηση της Κύπρου με τη Σερβία. Χαμηλά είναι το «διπλό» και δεν αξίζει να παιχτεί. Αν σκοράρει η Κύπρος πιστεύω ότι θα γίνει εύκολα το Over 2,5.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    322 (ΣΑΒ, 19:00) ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 2 2,08
    330 (ΣΑΒ, 21:00) ΑΓΓΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1 1,88
    338 (ΣΑΒ, 22:00) ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ OVER 2,5 1,68
    398 (ΚΥΡ, 22:00) ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ GOAL 1,94
    399 (ΚΥΡ, 22:00) ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΕΛΝΤΕΝΣΕ 1 2,05
    404 (ΔΕΥ, 20:00) ΚΥΠΡΟΣ-ΣΕΡΒΙΑ OVER 2,5 1,62

     



    ΣΧΟΛΙΑ