ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H 9η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΟΦΗ. Χαμηλά στη βαθμολογία βρίσκονται και οι 2 ομάδες και χρειάζονται τους βαθμούς. Ουραγός και χωρίς νίκη είναι ο Αστέρας. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει τους 3 πόντους και να ανασάνει βαθμολογικά.
Ο ΟΦΗ έχει 2 νίκες και 5 ήττες και δίνει σήμερα το πρώτο του ματς με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο του. Θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Αποφεύγω το σημείο σε αυτό το ματς και ποντάρω στο Goal. Και οι 2 ομάδες πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ στα περισσότερα παιχνίδια τους. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές ο Αστέρας μετράει 5 Goal και ο ΟΦΗ 4.
Και η δεύτερη σημερινή πρόταση είναι με Goal, από τη Δανία, στην αναμέτρηση της Μίντιλαντ με την Άαρχους. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος. Πέτυχε 9 γκολ στα 2 τελευταία ματς. Κέρδισε την Βέιλε με 5-1 και την Φρέντρικσταντ με 0-4. Έφερε 3 Goal/Goal στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
Θέλει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται η Άαρχους με 2 βαθμούς περισσότερους. Συμπλήρωσε 10 αγώνες αήττητη η Άαρχους με 9 νίκες και μία ισοπαλία. Στα 4 τελευταία παιχνίδια της έφερε 3 Goal/Goal. Πιστεύω ότι θα βρουν δίχτυα και οι 2 ομάδες στο ντέρμπι.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:
Οι Άραβες της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν… απόβαση στη Σκανδιναβία
Πλήρωσαν 12 εκατ. ευρώ για να δουν τον Μέσι σε… φιλικό!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Άνοδος με φόντο τα σχέδια του ΟΠΕΚ+ να αναστείλει την αύξηση της παραγωγής
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Επειγόντως μέτρα για τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας υγείας
- Τα επενδυτικά κεφάλαια Apollo συμφώνησαν να επενδύσουν 6,5 δισ. δολάρια στο αιολικό πάρκο της Ørsted
- Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ρέθυμνο για το μακελειό στα Βορίζια – Μία σύλληψη για οπλοκατοχή