• Στοίχημα

    «Διπλό» με μεγάλη απόδοση από την Ισπανία!

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ με την τριάδα της Κυριακής!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή! Πέρασε η τριάδα με το Goal στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (με απόδοση 1,44), τη νίκη της ΑΕΚ μαζί με το Over στο ματς με τη Λαμία (με απόδοση 1,67) και τον «άσο» της Μαρσέιγ στο παιχνίδι με τη Ναντ (με απόδοση 1,47).

    Λίγα παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα. Ξεχώρισα 1 «διπλό» με μεγάλη απόδοση από την Ισπανία και 1 Goal από την Αγγλία.

    Το «διπλό» είναι της Σεβίλλης στο ματς με την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Αλμερία. Ήταν πολύ καλή η Σεβίλλη στη νίκη της με 3-2 κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εμφανή είναι τα σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια της. Πήρε απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις και θέλει να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Είναι ευκαιρία το σημερινό ματς με την Αλμερία για να κάνει το «διπλό».

    Η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη Λα Λίγκα είναι η Αλμερία, με 9 ισοπαλίες και 18 ήττες. Παλεύει σε όλα τα ματς αλλά δεν μπορεί να κερδίσει. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο Βίγκο από τη Θέλτα. Κάποια στιγμή λογικό είναι να απογοητευτεί. Η Σεβίλλη έχει και την παράδοση με το μέρος της, με 6 νίκες σε 8 επισκέψεις της σε αυτή την έδρα. Πληρώνει 2,35 το «διπλό» της και αξίζει να παιχτεί.

    Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι αμφίρροπο το παιχνίδι της Τσέλσι με την Νιούκαστλ. Από 5 σερί Goal προέρχεται η Τσέλσι. Μετράει 9 συνεχόμενα Over η Νιούκαστλ. Είναι η δεύτερη φορά που θα αναμετρηθούν στην έδρα της Τσέλσι στην τρέχουσα περίοδο. Βρέθηκαν αντίπαλες και στο Λιγκ Καπ κι έφεραν ισοπαλία με 1-1. Την πρόκριση πήρε στα πέναλτι η Τσέλσι κι έφτασε έως τον τελικό όπου ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ. Το Goal είναι πιθανό στη σημερινή αναμέτρηση, όπως και το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    721 (22:00) ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ GOAL 1,42
    722 (22:00) ΑΛΜΕΡΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2 2,35



    ΣΧΟΛΙΑ