• Στοίχημα

    Δυάδα από Αγγλία και Σουηδία

    • Monobet
    Πάμε Στοίχημα


    Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχωρίζει τα πιο δυνατά παιχνίδια από το κουπόνι της Πέμπτης

    Μικρό είναι το σημερινό κουπόνι και το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Premier League ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει τη νίκη η Μάντσεστερ Σίτι για να πλησιάσει στον 1 βαθμό την Άρσεναλ. Θα έχει και 1 ακόμα ματς λιγότερο, επομένως θα είναι στο χέρι της η υπόθεση-τίτλος.

    Εδώ που έφτασε η ομάδα του Γκουαρδιόλα δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Βέβαια στην Αγγλία όλα είναι πιθανά. Θυμίζω τις γκέλες που έκαναν την ίδια μέρα η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ, με τις ήττες τους από την Κρίσταλ Πάλας και την Άστον Βίλα. Και χτες η Λίβερπουλ έκανε μία ακόμη γκέλα με την ήττα της 2-0 από την Έβερτον.

    Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσέξει για να μην πάθει ζημιά από την Μπράιτον. Έχει και την παράδοση με το μέρος της με 6 νίκες στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μπράιτον. Το «διπλό» της έχει μικρή απόδοση και ανεβαίνει μαζί με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ εφόσον προηγηθεί. Θα κυνηγήσει και δεύτερο για να «κλειδώσει» τη νίκη.

    Η δεύτερη επιλογή είναι από τη Σουηδία, με το Goal στο παιχνίδι της Νόρκεπινγκ με την Έλφσμποργκ. Βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία με 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.

    Μικρό προβάδισμα δίνουν οι αποδόσεις στην Έλφσμποργκ. Αποφεύγω την πρόβλεψη σημείου και ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες, κάτι που συνέβη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Νόρκεπινγκ (1-1, 3-2, 2-2, 1-2).

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    941 (ΠΕΜ, 20:00) ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ GOAL 1,60
    950 (ΠΕΜ, 22:00) ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2+OVER 1,5 1,58

     

    Διαβάστε επίσης:

    Premier League: Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό

    Βόλεϊ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

    Πρωταθλητές Ευρώπης οι νέοι του Ολυμπιακού, 3-0 τη Μίλαν στον τελικό της Youth League



    ΣΧΟΛΙΑ