• sports

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα ύψη τα έσοδά του μετά τα Open Αυστραλίας και Μασσαλίας

    • NewsRoom
    τσιτσιπας

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να είναι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών. Μετά την εκπληκτική του απόδοση στο Australian Open και την τεράστια νίκη που σημείωσε την Κυριακή στο Open της Μασσαλίας απέναντι στον Κουκούσκιν κατακτώντας τον τίτλο, ο Τσιτσιπάς έχει δει τα έσοδά του να εκτοξεύουνται στα ύψη.

    Πλέον κατατάσσεται στην τρίτη θέση της λίστας με τα περισσότερα έσοδα τενιστών για το 2019. Από τον τίτλο που έλαβε την Κυριακή στη Μασσαλία, ο ίδιος έλαβε το χρηματικό ποσό των 110.655 ευρώ.

    Πέρα από τα 110.665 ευρώ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει επιπλέον περίπου 766.000 ευρώ μέσα στο 2019, εξαιτίας της διάκρισης του στα ημιτελικά του Australina Open.

    Έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περίπου 877.000 ευρώ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (2,6 εκ.) και τον Ραφαέλ Ναδάλ (1,3 εκ.).

    Όσον αφορά στην κατάταξη, εξαιτίας της μεγάλης νίκης του Έλληνα τενίστα στο ATP Μασσαλίας, βρίσκεται για πρώτη φορά στο #11 της παγκόσμιας κατάταξης, όντας μόλις 130 βαθμούς μακριά από την πρώτη δεκάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Επισήμως ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-4: Έφτασε τα 50 χατ τρικ ο Μέσι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Caitlyn Jenner με την σύντροφό της Sophia Hutchins στο Όσκαρ πάρτυ του Elton John



    ΣΧΟΛΙΑ