array(0) {
}
        
    
Menu

ΥΠΕΝ: Παράταση έως 17 Ιουλίου για τα προγράμματα «Εξοικονομώ»

Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μάχη για τον τελικό της Ρώμης αποκλειστικά στην Cosmote TV

Στέφανος Τσιτσιπας
Comments

Ένα βήμα πριν τον τελικό του ATP Masters 1000 Internazionali BNL d’Italia βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας άσος άφησε εκτός συνέχειας και τον Μπόρνα Τσόριτς και θα αντιμετωπίσει τον 27χρονο Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο.3 στην Παγκόσμια Κατάταξη) στο πλαίσιο της Ημιτελικής Φάσης της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Ρώμη.

1

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (20/05) στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνονται οι όμιλοι στο Παγκόσμιο με καθημερινό Unboxing εμπειριών και προσφορών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
MasterChef 2026: Νικητής ο Πάνος Τελάλης
Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Γιατί δεν μπορεί να γίνει κουμπάρα με Αργυρό και Νίκα – Επιβεβαίωση mononews
Μπαρτζώκας… 2029: Το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού και η επόμενη μέρα
Ολυμπιακός: Ανανέωσε έως το 2029 ο Μπαρτζώκας
Μεϊγουέδερ – Ζαμπίδης: Αναβάλλεται το event της 27ης Ιουνίου για τον Σεπτέμβριο
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω νονά του μωρού του Αργυρού – Επιβεβαίωση mononews (video)
Αλεξάνδρα Νίκα: Η φωτογραφία με τα δυο παιδιά της, Βασίλη και Μιράντα
Η Αθηνά Ωνάση απέσυρε το όνομά της από το τουρνουά ιππασίας στο Σεν Τροπέ μετά από 19 χρόνια