Η Κατερίνα Στεφανίδη, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι πέρασαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, 20 αθλήτριες, αφήνοντας αιχμές για την World Athetics, που σύμφωνα με την ίδια «έθεσε λάθος τα όρια».
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της μετά την πρόκρισή της στον τελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σχολίασε πως «η World Atheltics δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ».
«Θα πρέπει να μπούμε πιο νωρίς, θα είναι ουρά με 20 κοπέλες για να κάνουμε ζέσταμα» πρόσθεσε.
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, αγωνίστηκε στον πρώτο προκριματικό όμιλο και άφησε το πρώτο ύψος (4.20μ.), ενώ στον τελικό πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.40μ και με την δεύτερη τα 4.55μ, που της «έδωσαν» και την πρόκριση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τιμές ρεύματος: Ακριβαίνουν τα πράσινα τιμολόγια – Ποια είναι τα 7 μπλε κάτω των 10 λεπτών/KWH
- Θεσσαλονίκη: Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης αντικαθίσταται από την Αφροδίτη Νέστορα στο ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης
- Με συγκίνηση και υπερηφάνεια ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πειραιά
- Apple: Ξεπέρασε σε αξία τα 4 τρισ. δολάρια – Το iPhone 17 έδωσε ξανά ώθηση στη μετοχή της εταιρείας