• sports

    Κατερίνα Στεφανίδη: Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε

    • NewsRoom
    Κατερίνα Στεφανίδη

    Κατερίνα Στεφανίδη


    Ακόμη μία φορά μας έκανε περήφανους η συγκλονιστική Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ παιρνώντας τα 4.75 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

    Η απίθανη Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία στέρησε από την Κατερίνα Στεφανίδη το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

    Η Κατερίνα Στεφανίδη μετρά τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου από το βράδυ της 17ης Αυγούστου, κάτι που έχει πετύχει μόνο εκείνη στην Ιστορία του άλματος επί κοντώ.

    Λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία της, η σπουδαία πρωταθλήτρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ευχαρίστησε τον άνδρα και προπονητή της, αλλά και όλους όσοι την στηρίζουν στα καλά και άσχημα.

    Μάλιστα, δήλωσε περήφανη που επετεύχθη ο «στόχος της χρονιάς»!

    Συγκεκριμένα έγραψε:

    «Δεύτερη στην Ευρώπη. Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην @wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την @tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά».

    Διαβάστε επίσης:

    Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: «Ασημένια» η Κατερίνα Στεφανίδη – Έκανε την καλύτερη επίδοσή της για φέτος

    Κατερίνα Στεφανίδη: «Επανεκκίνηση το ασημένιο μετάλλιο»



    ΣΧΟΛΙΑ