• sports

    «Στα χέρια» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκος

    Ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

    Ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ


    Με σαρωτικά ποσοστά, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο συνδυασμός του (ο μοναδικός που έλαβε μέρος στην εκλογική διαδικασία), ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

    Η εξέλιξη αυτή έρχεται αφενός να ενισχύσει την προσπάθεια του Γιαννακόπουλου να αναβαθμίσει τα ερασιτεχνικά τμήματα της ιστορικής ομάδας της Αθήνας, τα οποία τα τελευταία χρόνια «φυτοζωούν» λόγω τεράστιων οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων, αφετέρου δε, να αποτελέσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην εξέλιξη της προσπάθειας του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ για την πραγματοποίηση του πρότζεκτ του Athens Alive. Άλλωστε, με πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε πως στόχος του είναι το σύνολο των αθλημάτων του Παναθηναϊκού να βρίσκεται κάτω από μια στέγη, με τον ίδιο να προκρίνει τη λύση του ΟΑΚΑ. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του νόμου της Διπλής Ανάπλασης, ώστε αντί για τον χώρο του Βοτανικού, να προβλέπεται η αλλαγή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με το ΟΑΚΑ.

    Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συνάντηση των νέων εκλεγμένων μελών ώστε να συσταθεί και το ΔΣ για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκο.

    Τα νέα μέλη της Διοίκησης είναι:
    Δημήτρης Γιαννακόπουλος
    Γιώργος Μοιρέας
    Παναγιώτης Μπίτσος
    Πέτρος Μπίτσος
    Στέφανος Αυγουλέας
    Αλέξανδρος Έλληνας
    Βασίλης Παυλόπουλος
    Παναγιώτης Μπόμης
    Βασίλης Παρθενόπουλος

    Αναπληρωματικά μέλη:
    Θεόδωρος Συνοδινός
    Σωτήρης Νίκας
    Τάκης Μαλακατές

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Τσίπρας δείχνει διάθεση να αλλάξει ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης, με ΟΑΚΑ αντί για Βοτανικό



    ΣΧΟΛΙΑ