• sports

    Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός σε τροχαίο ο Αντόνιο Ρέγιες

    • NewsRoom


    Στη θλίψη βυθίστηκε ο κόσμος του ποδοσφαίρου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του  35χρονου Ισπανού διεθνή ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ο πρώην παίκτης της  Σεβίλλης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου.

    Το δυστύχημα  συνέβη κοντά στην Ουτρέρα τη πόλη στην οποία γεννήθηκε. Η πρώην ομάδα του, η Σεβίλλη, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μέσω του προφίλ της στο twitter.

    Ο Ρέγες ήταν βασικό μέλος της περίφημης ομάδας της Άρσεναλ το 2004, η οποία κατέκτησε την Premier League αήττητη.

    Στην καριέρα του, ο Ρέγες είχε κατακτήσει το (αήττητο) πρωτάθλημα στην Αγγλία το 2004, ως βασικός παίκτης της μεγάλης ομάδας της Άρσεναλ, το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από την Άρσεναλ τη σεζόν 2006-2007, ενώ είχε κατακτήσει και πέντε φορές το Europa League πέντε φορές, τις τρεις με τη Σεβίλλη (2014, 2015, 2016) και τις άλλες δύο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2010, 2012).

    Με την Άρσεναλ έφτασε και μέχρι τον τελικό του Champions League, όμως αποχώρησε ηττημένος με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

    Tη φετινή σεζόν ήταν μέλος της Εξτρεμαδούρα, στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Καντίθ.



    ΣΧΟΛΙΑ