ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την απουσία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενημέρωσε σήμερα (27/6) η Σερένα Γουίλιαμς.
Η Αμερικανίδα τενίστρια, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του τουρνουά Wimbledon την Δευτέρα (28/6) δήλωσε με νόημα σε σχετική ερώτηση: «Δεν είμαι στη λίστα, οπότε…».
Oταν μάλιστα της ζητήθηκε να εξηγήσει τους λόγους, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, απαντώντας λιτά: «Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους πήρα την απόφαση. Δεν θέλω να μιλήσω σήμερα, ίσως μια άλλη μέρα. Συγγνώμη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιδηρόδρομος: Από τις αλλεπάλληλες ακινητοποιήσεις αμαξοστοιχιών και τις βλάβες, στις ράγες του εκσυγχρονισμού
- Ο… αυτόκλητος «mister 550.000 ευρώ», οι νέες business των εργολάβων, οι άσχετοι Τσέχοι που «χτυπούν» την Aegean, η «καρφάρα» του Κ.Μ. και όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό Μέγαρο
- «Πράσινο» στο πρώτο θέρετρο ιστιοπλοϊκού τουρισμού στο Ιόνιο – Οι λεπτομέρειες του Project Anemos
- Βάσεις 2025: Ποιες σχολές εκτοξεύτηκαν, ποιες έμειναν στάσιμες και τα τμήματα με άδεια αμφιθέατρα
