ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισραήλ: Οδηγία στους φιλάθλους να αποφύγουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τη Γαλλία, μετά τα επεισόδια στο Άμστερνταμ
Λίγο μετά τις 6:00 μ.μ. τα ΜΑΤ πείστηκαν και πήγαν τελικά στη Λεωφόρο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα παρά την αρχική άρνηση τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.
Συνολικά 6 διμοιρίες των ΜΑΤ μετά από επικοινωνία που είχαν με τον αττικάρχη επέστρεψαν στη θέση τους και την ίδια ώρα κλήθηκε για συζητήσεις ο διοικητής των ΜΑΤ στην ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Πέμπτης (14/12) υπήρχαν επαφές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με επικεφαλής των διμοιριών, από τις οποίες δεν έμειναν ικανοποιημένοι.
Διαβάστε επίσης:
Μάκης Βορίδης: Τα μέτρα που υπήρχαν έως τώρα για την οπαδική βία δεν ήταν επαρκή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο My Story: Η νέα ζωή με το παιδί, οι προκλήσεις του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, γήπεδο και μηχανή
- Πιερρακάκης για συμβολή της ΕτΕΠ στην ελληνική οικονομία
- Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών στα πλοία της Αδριατικής
- Πούτιν: Η Ρωσία είχε πει επανειλημμένα στο Ισραήλ ότι το Ιράν δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
