ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.
Την τελευταία εβδομάδα, από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ορεστιάδα, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αυστρίας και του Ισραήλ, τη δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ και της Τσεχίας, την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και τα κύπελλα Ρουμανίας, Αρμενίας και Ουκρανίας και με 2,5 ευρώ κέρδισε 10.658,14 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) της έβδομης ιπποδρομίας, δύο νικητές από την Γλυφάδα και το Χαλάνδρι κέρδισαν από 3.941,25 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι τράπεζες περνούν στην εποχή των AI agents – Τι αλλάζει για δάνεια, συναλλαγές και πελάτες
- Γ. Ξηραδάκης: Η ασφάλεια των ναυτικών, των πλοίων και των θαλάσσιων οδών, αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση και την ανάπτυξη της ναυτιλίας
- ΕΕ: Νέα προειδοποίηση για ενεργειακή κρίση – Στο τραπέζι μέτρα για μείωση της κατανάλωσης
- Πιερρακάκης: 17.074 εκπαιδευτικοί, γιατροί και νοσηλευτές έλαβαν ενίσχυση 4,9 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.