Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μιλάει για τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ
Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία την Πέμπτη στη Λάρισα και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί την Ελισάβετ Σπανού.
Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δηλώνει ένθερμη υποστηρίκτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μιλά για τον τελευταίο αγώνα που δίνει η Ελλάδα στον 2ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (20:00).
Εξηγεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας και δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της, τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στο Ευρωμπάσκετ 2022.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο ΟΠΑΠ Game Time για την Εθνική Ομάδα, τον Ιτούδη και τον Αντετοκούνμπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
- Kapopoulos Fine Arts x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Η τέχνη της μεταμόρφωσης είναι εδώ
- Αυτοί είναι οι πανίσχυροι Έλληνες εφοπλιστές και οι ναυτιλιακές οικογένειες με πλοία που η αξία τους υπερβαίνουν τα 1,5 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.