Μεγάλα ντέρμπι και σε Αγγλία, Ισπανία
Στην επιστροφή της Super League και των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή για το Nations League, είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο ΟΠΑΠ Game Time.
Οι παρουσιάστριες της εβδομαδιαίες εκπομπής του ΟΠΑΠ, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Βραχάλη, αναλύουν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 19:30.
Ακόμη, μίλησαν για τους δυο μεγάλους αγώνες της Premier League, Λίβερπουλ-Λέστερ (Κυριακή 22/11, 21:15) και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 21/11, 19:30), καθώς και για την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00) για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Amazon: Θα επενδύσει 50 δισ. δολάρια σε υποδομές τεχνητής νοημοσύνης της κυβέρνησης των ΗΠΑ
- ATHEX Mid Cap Conference 2025: 547 συναντήσεις με αναλυτές για 18 εισηγμένες
- Στο Παρίσι την Τετάρτη ο Αμπάς Αραγτσί (ΥΠΕΞ του Ιράν) – Στην ατζέντα το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα
- Γκιλφόιλ μετά την συνάντηση με Γεωργιάδη: Αμερικανική τεχνολογία αιχμής θα στηρίξει τις παροχές του ΕΣΥ