Μεγάλα ντέρμπι και σε Αγγλία, Ισπανία
Στην επιστροφή της Super League και των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή για το Nations League, είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο ΟΠΑΠ Game Time.
Οι παρουσιάστριες της εβδομαδιαίες εκπομπής του ΟΠΑΠ, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Βραχάλη, αναλύουν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 19:30.
Ακόμη, μίλησαν για τους δυο μεγάλους αγώνες της Premier League, Λίβερπουλ-Λέστερ (Κυριακή 22/11, 21:15) και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 21/11, 19:30), καθώς και για την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00) για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Eξετάζουμε την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στη Σαουδική Αραβία – Όχι στην αποστολή στρατευμάτων σε τρίτες χώρες
- Νόμπελ Λογοτεχνίας 2026: Απονεμήθηκε στην 76χρονη Καναδή ποιήτρια Αν Κάρσον
- Άγριος καυγάς πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος της ΕΛ.Α.Σ: «Πήγε δύο φορές να με χτυπήσει» λέει η Άννα Παπαδοπούλου
- Volvo: Προστατεύουν εξίσου γυναίκες και άνδρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.