• sports

    ΟΠΑΠ Game Time για την Κυριακή των ντέρμπι

    • NewsRoom
    Η Ανδριάνα Δελακά στο ΟΠΑΠ Game Time

    Η Ανδριάνα Δελακά, χειρουργός οδοντίατρος και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» στο ΟΠΑΠ Game Time


    Η Ανδριάνα Δελακά σχολιάζει τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Άρης-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

    Στον ρυθμό των ντέρμπι της Super League και της La Liga είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένη την Ανδριάνα Δελακά, χειρουργό οδοντίατρο και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

    Η Ανδριάνα Δελακά αναλύει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (Κυριακή, στις 19:30). Αναφέρεται στην αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ, μετά την έλευση του νέου υπηρεσιακού προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου και την πολύ καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι των δικεφάλων.

    Σχολιάζει επίσης το κρίσιμο παιχνίδι, στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, στις 19:00) και το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (Κυριακή, στις 22:00).

    Τέλος, τονίζει τον σημαντικό ρόλο των «Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ», που στηρίζουν 18.000 αθλητές και γονείς/κηδεμόνες των 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

    Δείτε το βίντεο:

     Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

    Διαβάστε επίσης:

    O Γιάννης Καλαμπόκης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Υπέρ πάντων αγώνας το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ



    ΣΧΟΛΙΑ