Τι βλέπει για τους αγώνες Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές
Η 22η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με εκτός έδρας αγώνες για τις ελληνικές ομάδες και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Μιχάλη Κυρίτση.
Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής αναλύει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου (21:05). Αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την νίκη στο Τελ Αβίβ στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) σχολιάζει ακόμα τον ιδιαίτερα δύσκολο, όπως τον χαρακτηρίζει, αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου (19:30).
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΑΠ Game Time: Serie A, Super League και Premier League στο μικροσκόπιο του Γιώργου Λιώρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινες επενδύσεις 2,5 δισ. ευρώ: Η ΕΥΔΑΠ χτίζει τις υποδομές της ενεργειακής και περιβαλλοντικής μετάβασης
- ΥΠΑΑΤ: Ενεργοποιείται το πιλοτικό πρόγραμμα για τον λαγοκέφαλο – Δημόσια δαπάνη 1,5 εκατ. για Κρήτη και Νότιο Αιγαίο
- Alpha Bank για Ευρωζώνη: Απόκλιση μεταξύ Βορρά και Νότου στον ρυθμό ανάπτυξης – Τι άλλαξε την τελευταία 10ετία
- Εξάρχεια: Συνελήφθη 28χρονος Τούρκος για δολοφονία ομοεθνή του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.