array(0) {
}
        
    
Menu
0.21%
Τζίρος: 188.54 εκατ.

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν είναι «κοντά στην ήττα»

Sports

ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο κόουτς Κυρίτσης σχολιάζει τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague

Comments

Τι βλέπει για τους αγώνες Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές

Η 22η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με εκτός έδρας αγώνες για τις ελληνικές ομάδες και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Μιχάλη Κυρίτση.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής αναλύει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου (21:05). Αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την νίκη στο Τελ Αβίβ στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) σχολιάζει ακόμα τον ιδιαίτερα δύσκολο, όπως τον χαρακτηρίζει, αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου (19:30).

Δείτε το βίντεο:

 Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΑΠ Game Time: Serie A, Super League και Premier League στο μικροσκόπιο του Γιώργου Λιώρη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι πέντε πιο χρεωμένες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Το Ιράν σκέφτεται να μποϊκοτάρει το Μουντιάλ 2026
Αμαλία Κωστοπούλου: Αίσιο τέλος! Μετά από 5,5 μήνες μπορεί και πάλι να ταξιδέψει
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Και όμως, δεν το τόλμησα – Τι αποκάλυψε στο Instagram
Akylas: Αυτό είναι το βίντεο κλιπ για το Ferto
KSI, Snoop Dogg και Ράιαν Ρέινολντς: Γιατί οι celebrities αγοράζουν ομάδες ποδοσφαίρου;
Μυθικό deal 80 εκατ. δολαρίων τον χρόνο για τον Λιονέλ Μέσι!
Γιώργος Πρασσάς: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης πίσω από την ιστορική άνοδο της Καλαμάτας
Επιλογές από το Champions League