• sports

    Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η έφεση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

    • NewsRoom
    Ο Χουάνκαρ στο φορείο

    Ο Χουάνκαρ στο φορείο


    Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του Ολυμπιακού κι έτσι το ντέρμπι πηγαίνει στον Παναθηναϊκό άνευ αγώνος με 3-0.

    Παράλληλα, αφαιρείται από τους Πειραιώτες ένας βαθμός και τους επιβάλλεται ποινή κεκλεισμένων των για τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς.

    Η τιμωρία αυτή είχε επιβληθεί από την αθλητικό δικαστή της Super League λόγω της διακοπής του παιχνιδιού της 22ας Οκτωβρίου στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

    Κάποιος από την εξέδρα, ο οποίος και βρέθηκε, πέταξε μια κροτίδα κοντά στον χώρο προθέρμανσης των δύο ομάδων.

    Ο θόρυβος… έριξε στο χορτάρι τον παίκτη του ΠΑΟ, Χουάνκαρ, ο οποίος οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου. Μαζί του ακολούθησε όλη η ομάδα του ΠΑΟ. Η διακοπή έγινε στο 49′ λίγο μετά την ισοφάριση (1-1) από πλευράς Ολυμπιακού.

    Μετά από 2 και πλέον ώρες το παιχνίδι διακόπηκε από τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα και η τύχη του κρίθηκε στα δικαστήρια. Ο παίκτης διακομίστηκε στο “ΥΓΕΙΑ” για εξετάσεις και παραπονούμενος ότι έχει πρόβλημα με την ακοή του.

    Η αθλητική δικαστής της Λίγκας τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μηδενισμό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, με αφαίρεση ενός βαθμού και με τιμωρία έδρας (2 αγωνιστικές). Ο Ολυμπιακός έκανε έφεση στην ΕΠΟ και μετά από μια εβδομάδα αυτή απορρίφθηκε και παρέμεινε η ποινή.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

    «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

    Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

    Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

    (αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)»

    Διαβάστε επίσης:

    Ποια startup «έφαγε» την Tesla τον Οκτώβριο

    Η επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια «Φονικός Ιός» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση μόνο στο ACTION 24

    Τις 44.000 έφτασαν οι αιτήσεις για το Youth Pass



    ΣΧΟΛΙΑ