ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που στηρίζει την ποινή για ότι έγινε στην Τούμπα με το ντου του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ σχεδόν απειλεί να μην κατέβει στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο 12 Μαΐου!
Αυτό ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο Instagram από το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!
Το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram:
«Μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κάποιων ειδικών, θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας σχετικά με την συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα. Να έχετε καλή εβδομάδα».
Δείτε τη φωτογραφία:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ- Και επίσημα πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.