• sports

    O Ντάριλ Μέικον στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ: Ενωμένοι θα αλλάξουμε την κατάσταση

    • NewsRoom
    Ντάριλ Μέικον - ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ


    Ο Αμερικανός γκαρντ αναλύει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ούνικς Καζάν και Ζενίτ-Ολυμπιακός για την Euroleague

    Τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ντάριλ Μέικον, φιλοξενεί η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

    Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που είναι στην 3η θέση της Euroleague ως προς τον μέσο όρο πόντων, αναλύει τον αγώνα του «εξάστερου» με την Ούνικς Καζάν και δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21:00). «Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν μείνουμε μαζί ενωμένοι ως ομάδα τότε όλα θα πάνε καλά και θα αλλάξουμε την κατάσταση πολύ γρήγορα».

    Ο Ντάριλ Μέικον απαντάει στο τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να βελτιώσει τα αποτελέσματά του, μιλάει για την προσαρμογή του στην Euroleague, ενώ στέκεται και στη σημαντικότητα της παρουσίας των οπαδών της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

    Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλώνει ότι περιμένει να δει έναν πολύ καλό αγώνα με την Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης στη Ρωσία (Παρασκευή, στις 19:00). «Η Ζενίτ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Στο μπάσκετ, όμως, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει».

    Δείτε το βίντεο:

    Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.



    ΣΧΟΛΙΑ