Πλούσιο σε αγωνιστική δράση είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time υποδέχεται τον Νίκο Παγκάκη ο οποίος αναλύει τα πιο δυνατά παιχνίδια της Super League, της Premier League και της Serie Α.
Ο γνωστός δημοσιογράφος εξηγεί στο Game Time γιατί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι «must win» για τους «πράσινους», ενώ μιλά και για την αναμέτρηση του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ. Οι δυο κυριακάτικοι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν στις 16:00 και 21:45 αντίστοιχα.
Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε επίσης στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (Κυριακή 4/10, 18:30) που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Premier League, καθώς και στη μάχη της Γιουβέντους με την Νάπολι για τη 3η αγωνιστική της Serie A (Κυριακή 4/10, 21:45).
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπακωνσταντίνου (ΤτΕ): Ψηφιακός μετασχηματισμός και γυναικεία εκπροσώπηση – Πρόκληση και ευκαιρία για την Ευρώπη
- Propel Shipping: Πρόσθεσε δύο ακόμη πλοία στον στόλο της
- ΟΤΕ: Αγόρασε 415.935 μετοχές έναντι 6.922.961 εκ. ευρώ
- Great Sea Interconnector: Οι Βρυξέλλες ζητούν από Ελλάδα και Κύπρο να επιταχύνουν το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.