• Dwayne Johnson (The Rock)

    Dwayne Johnson (The Rock)

    sports

    Nέα συλλογή Nightshift της σειράς Project Rock από την Under Armour

    • NewsRoom

    Πάντα υπάρχει χρόνος για το επόμενο προσωπικό σου ρεκόρ

    Παίκτης του American football, επαγγελματίας wrestler και ο απόλυτος κινηματογραφικός σταρ και celebrity. Ο Dwayne Johnson -ή αλλιώς, ‘‘The Rock’’ – έχει καταφέρει να ζήσει μια μοναδική ζωή. Ή για την ακρίβεια, μια ζωή που ισοδυναμεί με τρεις. Πώς το καταφέρνει; Όλα ξεκινάνε από το ότι έχει αντικαταστήσει το «όχι τώρα» με το «γιατί όχι τώρα;» στην καθημερινότητά του.

    Ακόμα και σε μια γεμάτη ημέρα που μοιάζει ατελείωτη, ο ‘‘The Rock’’ πάντα βρίσκει -ακόμα και στο εξαντλητικό τέλος της- την ώρα για ένα late night workout. Εξάλλου, όπως λέει και ο ίδιος, πιο εύκολο είναι να βρεθεί η δικαιολογία για να μην προπονηθείς, παρά ο χρόνος. Αφιερωμένη σε όσες και όσους δεν αφήνουν το σκοτάδι της νύχτας να τους πτοήσει είναι η Nightshift, η νέα εντυπωσιακή συλλογή της σειράς Project Rock.

    Ο ‘‘The Rock’’ ονομάζει όλους αυτούς τους απτόητους φίλους της άσκησης Midnight Oil Burners, στοιχείο που έχει φροντίσει ν’ αποτυπωθεί έμμεσα στο design της συλλογής, μιας και ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι το oil slick print. Επιπλέον, οι έντονες αποχρώσεις με τους σκούρους τόνους δημιουργούν ένα δυνατό contrast, που σου ταιριάζουν αν το ζητούμενο είναι να ξεχωρίζεις. Όσο για τα υλικά; Εξαιρετικά ανθεκτικά, έτσι ώστε να αντέχουν περισσότερο στο χρόνο. Όλα τους, δοκιμασμένα στο Iron Paradise. Στο προσωπικό γυμναστήριο και καταφύγιο του ‘‘The Rock’’ -το οποίο βλέποντάς το καταλαβαίνεις τη φιλοσοφία του- εκεί όπου τα φώτα δεν σβήνουν σχεδόν ποτέ.

    Η άσκηση είναι ένα mindset, που δεν γνωρίζει από δικαιολογίες. Πολλές φορές και ο ίδιος ο ‘‘The Rock’’ δεν το κάνει επειδή το αγαπάει, αλλά επειδή πρέπει να γίνει. Επειδή ξέρει ότι πρέπει να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει. Κάπως έτσι, ανάβει τα φώτα, σφίγγει δυνατά τη μπάρα και γίνεται καλύτερος με κάθε σετ που ολοκληρώνει. Γιατί όταν γράφεις τον επίλογο της ημέρας σου, έχεις πάντα την επιλογή: χαλάρωση, ή προπόνηση και αποδόσεις. Αν διαλέγεις το δεύτερο, η συλλογή Nightshift είναι φτιαγμένη για σένα.