• sports

    NBA: Με κορονοϊό παίκτες των Λέικερς, Σέλτικς και Σίξερς

    Μάρκους Σμαρτ


    Η αναβολή των αγώνων του NBA μπορεί να θεωρήθηκε έγκαιρη, μετά το πρώτο κρούσμα κορονοϊού, ωστόσο έπειτα από εξέταση βρέθηκαν θετικοί, παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς, των Μποστον Σέλτικς, καθώς και των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

    Στους Σέλτικς ανακοινώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό ο Μάρκους Σμαρτ. Ο γκαρντ της Βοστώνης αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το Twitter πως είναι θετικός, τονίζοντας πως η κατάσταση «δεν είναι καθόλου αστεία» και πως ο ίδιος νιώθει καλά, παρά τα συμπτώματα.

    Την ίδια ώρα, στους Λος Αντζελες Λέικερς έχει γίνει γνωστό πως δύο παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί. Η αγωνία είναι μεγάλη κι εκεί, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των δύο παικτών που βρέθηκαν θετικοί.

    Όλη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα και έκανε τις εξετάσεις, λίγο μετά την είδηση ότι ο Κέβιν Ντουράντ των Μπρούκλιν Νετς, ήταν θετικός. Οι Νετς ήταν η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισαν οι Λέικερς πριν διακοπεί το πρωτάθλημα και βρισκόταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση, έχοντας μάλιστα συνομιλίες με τους αντιπάλους του.

    Επίσης, κρούσματα βρέθηκαν και στην ομάδα των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, τρία μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στο τεστ, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για παίκτες ή το προπονητικό τιμ.

    Η ανάρτηση του Μάρκους Σμαρτ:



    ΣΧΟΛΙΑ