• sports

    Με ντέρμπι Γερμανίας-Γαλλίας ξεκινά το Nations League

    • NewsRoom


    Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται, για να δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια, στο Nations League, οι Εθνικές ομάδες. Η νέα διοργάνωση της UEFA ξεκινά την Πέμπτη. Παίρνουν μέρος οι 55 Εθνικές ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες. Μέσω του Nations League,  τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

    Η Εθνική μας Ομάδα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο, με αντιπάλους την Εσθονία, την Ουγγαρία και τη Φινλανδία. Στόχος της είναι η πρώτη θέση για να ανέβει στη League 2 και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα play off, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020, ώστε να έχει δεύτερη ευκαιρία για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά.

    H πρεμιέρα του Nations League γίνεται την Πέμπτη και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι του πρώτου ομίλου της League 1, ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:45, στην Allianz Arena του Μονάχου.

    Η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, δίνει το πρώτο παιχνίδι της, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην προηγούμενη κάτοχο του τροπαίου Γερμανία. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει και η Ολλανδία.

    ΤΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

    Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Γερμανία-Γαλλία:

    • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
    • Η Γαλλία να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και λεπτό πρώτου γκολ 1-30 και Γαλλία Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.
    • Η Γερμανία να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και λεπτό πρώτου γκολ 1-30 και Γερμανία Over 4,5 κόρνερ αγώνα.

    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΟΛ

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν στο ντέρμπι της Γερμανίας με την Γαλλία και σε πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

    Στον αγώνα Γερμανία-Γαλλία και σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.



    ΣΧΟΛΙΑ