• sports

    Κορονοϊός: Σε καραντίνα στελέχη της Άρσεναλ και τα περαστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη

    • NewsRoom

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    Αναβλήθηκε το ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μετά την διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στελέχη της ομάδας τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα υπό τον φόβο του κορονοϊού.

    Στην επίσημη ανακοίνωση της Άρσεναλ, αναφέρεται ότι για τις επόμενες 14 ημέρες, τέσσερα στελέχη της ομάδας, που κάθονταν κοντά στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό, θα παραμείνουν στο σπίτι τους.

    Παράλληλα ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον κ. Μαρινάκη, που έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τα social media ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

    Συνεπώς, ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League αναβλήθηκε, ενώ αποφασίστηκε η να γίνει εξέταση για κορονοϊό στους ποδοσφαιριστές, καθώς και στο προπονητικό team της ομάδας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ βρέθηκαν αντιμέτωποι πριν δύο εβδομάδες στο Λονδίνο, σε μια ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

    «Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες.

    Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας, φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή.

    Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».



    ΣΧΟΛΙΑ